20 bin TL civarı hazır sistem önerisi

Dostum gördüğünü oku.

Ssd, ram, anakart olarak fotoğrafta karşılaştır.Özelleştirdiğim sistemdeki bileşenler daha yii değil mi?

Kankam yazma hızına anakarta baksana hala daha iyi diyorsun.

Isınan bir model bu anakartın ise A320 ve B450 olmasının cidden gram farkı yok. Yongalar aynı oluyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2226925

Isınan bir model bu anakartın ise A320 ve B450 olmasının cidden gram farkı yok. Yongalar aynı oluyor zaten.
Ekran kartında çok fark yok galax ile. Hemde anakartlarda B serisi daha iyi. Ne kadar aynı gücü olsa da. Ssd de 2 kart farkı saymıyorum bile. Ram 3200 mü daha iyi 3600 mü sence. Hala üste çıkıyorsun anlamıyorum.

SSD olarak eğer 500GB alacaksan zaten o yazma hızının bir anlamı da yok çok fazla depolama dolunca aşşağı yukarı aynı hıza düşecekler.

3600 ve 3200 arasında alacağın FPS değer farkı 2-3 fps falan olacak 500GB ssd alırsan dram bulundurmadığı için depolama 100GB altını gördüğü anda Aynı hıza düşecekler. Ekran kartının soğutması ise Zotac'ın kötü sorun çıkarma ihtimali daha yüksek bir model. 3200MHZ CL16 ramler zaten bios ayarı ile 3600 CL18'olarak da çalışabiliyor. Burda kasa içinde olmayan modelde bile 65 derece gören zotac kasa içine girince soğutma performansı arasında daha fazla fark oluşuyor

Hani bide bunlar uzay montaj olduğu için daha soğuk oluyolar normal testlerden. Zotac'ın bu modelini alıp daha sonra buraya coil whine veya başka problemden gelirsen dalga geçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…