A abc_123 Megapat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #1 Merhaba, yaklaşık 20 bin TL bütçem var. Bu fiyatlarda uzun ömürlü bir cihaz arıyorum. Oyun olarak EA FC 24 ve CS oynayabilirim arada. Bütçeyi zorlarsam hafif artırabilirim. Önemli olan uzun ömürlü olması. Önerilerinizi bekliyorum. Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 Amazon.com.trBu iyi duruyor. Ne dersiniz? Son düzenleme: 13 Eylül 2023
Merhaba, yaklaşık 20 bin TL bütçem var. Bu fiyatlarda uzun ömürlü bir cihaz arıyorum. Oyun olarak EA FC 24 ve CS oynayabilirim arada. Bütçeyi zorlarsam hafif artırabilirim. Önemli olan uzun ömürlü olması. Önerilerinizi bekliyorum. Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 Amazon.com.trBu iyi duruyor. Ne dersiniz?
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.870 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #2 Attığınız laptop gayet güzel.
A abc_123 Megapat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #3 Bestty dedi: Attığınız laptop gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Marka ve seri hakkında bilginiz var mı hocam? Daha önce hiç Lenovo kullanmadım kronik sorun vb var mıdır? Yorum bulamadım.
Bestty dedi: Attığınız laptop gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Marka ve seri hakkında bilginiz var mı hocam? Daha önce hiç Lenovo kullanmadım kronik sorun vb var mıdır? Yorum bulamadım.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.870 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #4 abc_123 dedi: Marka ve seri hakkında bilginiz var mı hocam? Daha önce hiç Lenovo kullanmadım kronik sorun vb var mıdır? Yorum bulamadım. Genişletmek için tıkla... IdeaPad güzel seridir, çok sorunu olacağını sanmıyorum.
abc_123 dedi: Marka ve seri hakkında bilginiz var mı hocam? Daha önce hiç Lenovo kullanmadım kronik sorun vb var mıdır? Yorum bulamadım. Genişletmek için tıkla... IdeaPad güzel seridir, çok sorunu olacağını sanmıyorum.