20 bin TL e-scooter önerisi

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10 Pro
Delta RGB Kasa
Gamebooster Fire Storm
Razer Deathadder V2 Mini
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, evden okula caddede kullanılacak bir scooter arıyorum. Aşırı hızlı olmasına gerek yok. Ninebot F2 denedim kaldırımda çok sert ve bayağı titriyor 10-15 gibi hızlarda. Süspansiyon falan iyi olursa sevinirim.

Biraz daha bütçeyi artırırsanız sağlam süspansiyonlu modeller önerebilirim. Bu bütçedekilerin hepsi titreme yapacaktır zaten.

Biraz daha bütçeyi artırırsanız sağlam süspansiyonlu modeller önerebilirim. Bu bütçedekilerin hepsi titreme yapacaktır zaten.
Peki asfaltta titreme yaparım bu bütçede olanlar? Hadi kaldırım tamamda tümsek falan filan.

Aklımda OV007 var hem daha ucuz hem baya basit, 25 basıyor, önde süspansiyon var, dijital ekran, korna ve 15 bin tl fiyatı. Nasıl sizce? Yıksa bütçenin tamamıyla ST08 yada 011 falanmı almalıyım? Farklı markalarda olur

Son düzenleme:
Nautica Drive C500 en son bu bütçelere yakındı bir kontrol eder misin?

Onvo'nun alt modelleri çok dandik maalesef.

Hiçbir yerde stokta değil.

Ne almalıyım ki o zaman? Rahatça gidip geleyim istiyorum sadece, kilo sorunum yok yokuşa çıkmam lazım sadece o kadar.

Bu bütçedeki scooterlar çok kısıtlı maalesef. En azından biraz daha çıkıp 12X modeline bakabilirsin onun aşağısı Onvo'da ağır sıkıntı açıkçası. 12X bile bütçe çok sorun değilse önerilecek şey değil. RX6 ve RX4 modellerini aktif kullanıyorum sorun çıkarma açısından epey fark var.

Ninebotlar nasıl peki?

Bu bütçedeki scooterlar çok kısıtlı maalesef. En azından biraz daha çıkıp 12X modeline bakabilirsin onun aşağısı Onvo'da ağır sıkıntı açıkçası.
30 bin çok fazla.

Okai de bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…