20 bin TL Full ekipman önerisi

Mt revenge 2 kask
Shima str2 eldiven
Yds diablo 7.4 bot
Riderdenim oniks pantolon bunlar kafama yatan modeller bu fiyatlarda alternatif ya da daha kaliteli alınabilecek varsa tavsiyelere acigim ayrica mont icin karar veremedim

Oniks önermem. İnce olduğu için sürtünme dayanıklılığı da az.

Riderdenim 4k
Riderdenim veya Riderdenim 3k
Knox Orsa OR3 MK3 Korumalı Motosiklet Eldiveni Fiyatı ve Özellikleri 4k
Forma Arbo Dry Korumalı Motosiklet Botu Fiyatı ve Özellikleri 3k

Burası 20 bine yakın geliyor. Bulunduğun ile göre seni Nisan ayından Eylül hatta belki Ekim ayının ortalarına kadar rahatlıkla götürür bu yazlık ekipmanlar. Pantolon, mont ve eldiveni kullanıyorum. Kesinlikle çok iyiler.

korumadan ödün vermek istemiyorum bu ürünlerin koruması yeterli midir
Oniks önermem. İnce olduğu için sürtünme dayanıklılığı da az.

Riderdenim 4k
Riderdenim veya Riderdenim 3k
Knox Orsa OR3 MK3 Korumalı Motosiklet Eldiveni Fiyatı ve Özellikleri 4k
Forma Arbo Dry Korumalı Motosiklet Botu Fiyatı ve Özellikleri 3k

Burası 20 bine yakın geliyor. Bulunduğun ile göre seni Nisan ayından Eylül hatta belki Ekim ayının ortalarına kadar rahatlıkla götürür bu yazlık ekipmanlar. Pantolon, mont ve eldiveni kullanıyorum. Kesinlikle çok iyiler.

koruma açısından güvenemediğim için bütçeyi bir tık artırıp şöyle bir kombin yapabildim uygun mudur alternatifleri olabilir mi aynı fiyat bandında
hjc f71 kask
riderdenim efil pantolon
knox orsa mk3 eldiven
forma arbo dry bot
revit eclipse mont
27k civarı oluyor toplam

F71 aşşşırı rüzgar alıyor. Hiç beğeneceğini düşünmüyorum. O fiyatlara çıkıyorsan kullandığım kaskı önerebilirim. 5 farklı rengi var sanırım.

Eclipse aldıktan sonra ona sırt koruması da alman gerekecek. Bunu da ekle. Sırtlık olmadan montun bi anlamı yok.

F71 aşşşırı rüzgar alıyor. Hiç beğeneceğini düşünmüyorum. O fiyatlara çıkıyorsan kullandığım kaskı önerebilirim. 5 farklı rengi var sanırım.

Eclipse aldıktan sonra ona sırt koruması da alman gerekecek. Bunu da ekle. Sırtlık olmadan montun bi anlamı yok.
fiberglass altı bir kask istemiyorum f/p olarak kabuk yapısı bu ayarda fiyatı da bu ayarlarda kask varsa alternatif değerlendirebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı