Daha fazla
Elektrogitar çalmaya öğrenciyken ailemi de zorlamamak amacıyla uygun fiyatlı olmasından dolayı Epiphone'un Les Paul Starter Pack'inin içinde gelen Les Paul Special 2 gitarıyla başladım. Biraz öğrendikten ve kendi paramı da kazanmaya başladıktan sonra daha orta seviye bir gitara geçmek istiyorum. Bunun için yaklaşık 20 Bin TL bütçe belirledim.
Halihazırda elimde Les Paul kasa bir gitar olmasından ve büyük bir David Gilmour hayranı olmamdan dolayı bir sonraki gitarımın siyah bir stratocaster olmasını istiyordum. Fakat Hard Rock ve Metal türlerine de ilgi duymamdan dolayı biraz şüphelerim var. Aşağıdaki attığım Strat ile sert tonları elde edebilir miyim? Tabii asıl amacım o strat ile metal çalmak değil fakat çalmak istediğimde beni hayal kırıklığına uğratır mı? Bu şüphemden dolayı başka gitarlara da bakarken ESP'nin EC-256'sıyla karşılaştım ve hoşuma gitti. Fakat yorumlara baktığımda daha çok başlangıç-orta seviye için uygun olduğunu yazmışlar. Squier Classic Vibe serisinin yorumlarına baktığımda ise Meksika Fender'ları aratmayan daha premium bir seri olduğu yorumları var. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
cangozmuzik.com.tr
www.zuhalmuzik.com
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Halihazırda elimde Les Paul kasa bir gitar olmasından ve büyük bir David Gilmour hayranı olmamdan dolayı bir sonraki gitarımın siyah bir stratocaster olmasını istiyordum. Fakat Hard Rock ve Metal türlerine de ilgi duymamdan dolayı biraz şüphelerim var. Aşağıdaki attığım Strat ile sert tonları elde edebilir miyim? Tabii asıl amacım o strat ile metal çalmak değil fakat çalmak istediğimde beni hayal kırıklığına uğratır mı? Bu şüphemden dolayı başka gitarlara da bakarken ESP'nin EC-256'sıyla karşılaştım ve hoşuma gitti. Fakat yorumlara baktığımda daha çok başlangıç-orta seviye için uygun olduğunu yazmışlar. Squier Classic Vibe serisinin yorumlarına baktığımda ise Meksika Fender'ları aratmayan daha premium bir seri olduğu yorumları var. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
ESP LTD EC-256 Black Elektro Gitar
ESP LTD EC-256 Black Elektro Gitar ürünü, özellikleri ve en uygun fiyatları CANGÖZ MÜZİK da. ESP LTD EC-256 Black Elektro Gitar, Sıngle Cut Elektro Gitarlar kategorisinde.
cangozmuzik.com.tr
Squier Classic Vibe 70s Stratocaster HSS Akcaagac Klavye Black Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Squier Classic Vibe 70s Stratocaster HSS Akcaagac Klavye Black Elektro Gitar, SQUIER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Son düzenleme: