44 TL daha verip anakartı MSI seçin.![]()
Elimde aynı zamanda 500w bir PSU ve RTX 4060 var. bu sistemler yerine kalan parçaları dizmek daha uyguna gelir mi sizce? 13k'ya almıştım RTX 4060'ı zamanında ne yazık ki...![]()
NOVA-3050 / INTEL Core i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 6GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
NOVA-3050 sistem tavsiyesi INTEL Core i3-12100F ve ASUS DUAL RTX 3050 OC 6GB ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Biraz daha çıkarsanız ki bence aradaki farka değer. Bu daha iyi olur.
![]()
VULCAN-5500 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-5500 sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile üst seviye oyun deneyimini sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
EK: Ben yazarken @itsLevichK un gönderdiği sistem daha iyiymiş.
DDR4 sistem dizersek ekran kartı ve psu dışında aşağı yukarı 10K'ya denk geliyor hocam. Bazı parçalar da ilk attığımdan daha kaliteli toplayınca.Elimde aynı zamanda 500w bir PSU ve RTX 4060 var. bu sistemler yerine kalan parçaları dizmek daha uyguna gelir mi sizce? 13k'ya almıştım RTX 4060'ı zamanında ne yazık ki...
Müsaitsen yardımcı olabilir misin rica etsem? Ben attığın linkteki parçaları tek tek hesapladım, kasada dahili psu varmış zaten toplam 10.500 civarına denk geliyor ekran kartını kendim takınca.DDR4 sistem dizersek ekran kartı ve psu dışında aşağı yukarı 10K'ya denk geliyor hocam. Bazı parçalar da ilk attığımdan daha kaliteli toplayınca.
Hocam ben o sistemdeki parçaların bazılarını daha kaliteleriyle değiştirmiştim (SSD'yi samsung yaptım vs.) ve akakçede tek tek farklı yerlerden toplayınca yaklaşık 10100 gibi bir şey çıkmıştı, ancak benim topladığımda kasa'da psu yok onu ekleyeyim. İstersen topladığım parçaları tek tek atarım sana.Müsaitsen yardımcı olabilir misin rica etsem? Ben attığın linkteki parçaları tek tek hesapladım, kasada dahili psu varmış zaten toplam 10.500 civarına denk geliyor ekran kartını kendim takınca.
Hocam anakart hariç tüm parçaları aynı gözüküyor bende, atabilirsen parçaları sevinirim.Hocam ben o sistemdeki parçaların bazılarını daha kaliteleriyle değiştirmiştim (SSD'yi samsung yaptım vs.) ve akakçede tek tek farklı yerlerden toplayınca yaklaşık 10100 gibi bir şey çıkmıştı, ancak benim topladığımda kasa'da psu yok onu ekleyeyim. İstersen topladığım parçaları tek tek atarım sana.
Kasa https://www.akakce.com/bilgisayar-k...to-rgb-fan-matx-gaming-fiyati,1925472378.htmlHocam anakart hariç tüm parçaları aynı gözüküyor bende, atabilirsen parçaları sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.