M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #21 Stoku tekrar bitti umarım arkadaş alabilmiştir
Simon Riley 3 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #22 @UmutMelihAkyol Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz hocam. Tekrar stoka girdi. M3HM3TY dedi: Stoku tekrar bitti umarım arkadaş alabilmiştir Genişletmek için tıkla... Bitti mi?
@UmutMelihAkyol Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz hocam. Tekrar stoka girdi. M3HM3TY dedi: Stoku tekrar bitti umarım arkadaş alabilmiştir Genişletmek için tıkla... Bitti mi?
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #23 Simon Riley 3 dedi: @UmutMelihAkyol Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz hocam. Tekrar stoka girdi. Bitti mi? Genişletmek için tıkla... Bitmiş az önce baktım.
Simon Riley 3 dedi: @UmutMelihAkyol Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz hocam. Tekrar stoka girdi. Bitti mi? Genişletmek için tıkla... Bitmiş az önce baktım.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #24 Simon Riley 3 dedi: @UmutMelihAkyol Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz hocam. Tekrar stoka girdi. Bitti mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Simon Riley 3 dedi: @UmutMelihAkyol Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz hocam. Tekrar stoka girdi. Bitti mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Simon Riley 3 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #25 İtopya'da stoku düzenleyenlerin kafası güzel sanırım.
A Alper Bilgehan Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #26 R.J. Fischer dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com RX 6750XT 3070'ten biraz daha üstün bir kart bilginize. Şu an bundan daha iyisi yok bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama denildiği gibi stokta yok attığım bilgisayarları yorumlarsanız hangisi daha iyi veya daha iyi stokta olan bir hazır sistem varmı?
R.J. Fischer dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com RX 6750XT 3070'ten biraz daha üstün bir kart bilginize. Şu an bundan daha iyisi yok bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama denildiği gibi stokta yok attığım bilgisayarları yorumlarsanız hangisi daha iyi veya daha iyi stokta olan bir hazır sistem varmı?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #27 Simon Riley 3 dedi: İtopya'da stoku düzenleyenlerin kafası güzel sanırım. Genişletmek için tıkla... Adamlar anında alıyorlar onların sorunu değildir bence.
Simon Riley 3 dedi: İtopya'da stoku düzenleyenlerin kafası güzel sanırım. Genişletmek için tıkla... Adamlar anında alıyorlar onların sorunu değildir bence.
Simon Riley 3 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #28 M3HM3TY dedi: Adamlar anında alıyorlar onların sorunu değildir bence. Genişletmek için tıkla... Olabilir, bu fiyata bu sistemi kimse kaçırmak istemez.
M3HM3TY dedi: Adamlar anında alıyorlar onların sorunu değildir bence. Genişletmek için tıkla... Olabilir, bu fiyata bu sistemi kimse kaçırmak istemez.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #29 Alper Bilgehan dedi: Teşekkür ederim ama denildiği gibi stokta yok attığım bilgisayarları yorumlarsanız hangisi daha iyi veya daha iyi stokta olan bir hazır sistem var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bekleyin belki bir daha gelir ondan sonra direkt yapıştırın.
Alper Bilgehan dedi: Teşekkür ederim ama denildiği gibi stokta yok attığım bilgisayarları yorumlarsanız hangisi daha iyi veya daha iyi stokta olan bir hazır sistem var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bekleyin belki bir daha gelir ondan sonra direkt yapıştırın.
A Alper Bilgehan Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #30 Tamamdır ama bir şey merak ediyorum gösterdiğim bilgisayarlardan hangisi daha mantıklı? kasası vesayre bide çizim programları içinde almayı planlıyorum
Tamamdır ama bir şey merak ediyorum gösterdiğim bilgisayarlardan hangisi daha mantıklı? kasası vesayre bide çizim programları içinde almayı planlıyorum