20 bin TL hazır sistem önerisi

Hocam siz hangi kartı önerirsiniz.

Bütçen belli hocam. Alternatif pek yok. Baska parcalardan kisarak baska GPU alabilirsin ancak pek tavsiye etmem. İleride biraz ugrasip GPU'nu satip/takaslayip ekleyerek baska bir GPU alirsin.

PSU 650W FSP'de girislere çok takılmadım ondan emin değilim ama desteklerse RX 6800 XT 7700XT 3080 falan olurdu 6900 XT PSU'yu dara sokuyor.
Butcesi yok hocam.

Bütçen belli hocam. Alternatif pek yok. Baska parcalardan kisarak baska GPU alabilirsin ancak pek tavsiye etmem. İleride biraz ugrasip GPU'nu satip/takaslayip ekleyerek baska bir GPU alirsin.

Butcesi yok hocam.

Dogru 25k diye hatirliyordum ben. RTX 3070 RX 6700XT baksın, olmadı 6700 düz.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU 650W FSP'de girislere çok takılmadım ondan emin değilim ama desteklerse RX 6800 XT 7700XT 3080 falan olurdu 6900 XT PSU'yu dara sokuyor.

Tamam 700'lük kasa alırız PSU'lu, sıkıntı değil.

Hocam 25k sandım 20k yazmışın saydığım kartlar 10k falan.
Butce artmazsa 6600xt alacak.

Bunlar ile.
O zaman ekran kartini ikinci el RX 6600 XT al ve bu halini al. Sonuç olarak:
Slemci olarak 8400F.
Sogutucu strong m4.
Anakart B650MT.
RAM Patriot Viper Venom.
SSD G2 500GB.
Kasa ve PSU olarak ENERMAX SF60h.
Ekran karti (2.el) RX 6600 XT.

Yeter yine kazık satmayan bulursa 6700 düz alabilir artık 6600 XT'ler bile fahiş.

İleride gelistirmezse Intel 13400F falan daha iyi olabilir 2.elde güzel fiyatta bulunursa.

Intel ile aram yok. Intel hateriyim. Mantikli bir oneride bulunursan iyi olabilir. Eger upgrade yapmazsa.
6700'ler fahis diye hiç yazmadim. Bulabilirse VRAM avantaji icin bakilabilir.

İkinci el araştırırken nerelere bakabilirim?

Intel ile aram yok. Intel hateriyim. Mantikli bir oneride bulunursan iyi olabilir. Eger upgrade yapmazsa.

Benim de yok AMD'ciyim.

Bazen denk geliyor i5 13600K aldı forumdaki bir hocam 4kya mesela çok iyi fiyat ne uygunsa ona yönelsin derim Intel bende sevmiyorum ama daha iyiyse neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…