20 bin TL hazır sistem önerisi

İkinci el araştırırken nerelere bakabilirim.

Benim de yok AMD'ciyim.

Ekran kartı olarak RX 6600 XT 6700 bak NVIDIA zaten sakat fiyattada bulursan çok zor 3060 Ti bak işlemci olarak 2.el tercih edersen 7500F bakabilirsin ayni paraya gelirse 550TL falan zorlayıp Dark Freezer 123X alırsın cok daha iyi olur.

Kart alirken FurMark testine bak. Kartin kozmetigine bak. Etiketi duruyor mu ona bak. Durmuyorsa acilmistir. Pek mantikli degil almak.

VRAM akıntısı var mı ona da baksın.

Bazen denk geliyor i5 13600K aldı forumdaki bir hocam 4kya mesela çok iyi fiyat ne uygunsa ona yönelsin derim Intel bende sevmiyorum ama daha iyiyse neden olmasın.

Dedigim gibi piyasasi hakkinda bilgim yok. Simdiden 2K artip 7500F alsa sonra GPU'yu takasla artsa nasıl olur acaba? Bence olabilir. Ama sonra upgrade dusunuyorsa.

Dedigim gibi piyasasi hakkinda bilgim yok. Simdiden 2K artip 7500F alsa sonra GPU'yu takasla artsa nasıl olur acaba? Bence olabilir. Ama sonra upgrade dusunuyorsa.

2K artmasın bence 400 500 artsın 2.el islemci alsın çok daha kafi 0 6K islemcinin 2.eli 4K 4.5k

Performans cok ucar orası net zaten ileride yapmazsa upgrade 7500F alsın 2.el

O zaman islemciyi 7500f yap. 2k daha artar mi? Rx6700xt icin?

Al gitsin var zaten o fiyata kazık satmayınca oluyor 8400F ile ayni paraya geldi.

Olabilir 6700XT parasına 3070'de olabilir satarkende rahat eder. İkisi de iyi tercih hangisi uygunsa alınır.

Ben 6700XT tercih ederdim ama satma plani varsa 3070 belki bakilabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…