3070'in hakkı 2K'dır. CSGO vs. gibi rekabetçi oyunlar için Hz yüksek olsun, hiakye tarzı oyunlar için 2K olanı al. Ben olsam 2K tercih ederdim.Hocam sizce 144Hz 2K mı ya da 280Hz 1080P monitör mü tercih etmeliyim.
3070'in hakkı 2K'dır. CS:GO vs. gibi rekabetçi oyunlar için HZ yüksek olsun, hiakye tarzı oyunlar için 2K olanı al. Ben olsam 2K tercih ederdim.
SSD harici güzel sistem.Tamam hocam. Attığım hazır sistem nasıl? Hayatımda hiç montaj yapmadım. Bir de soğutucu gerekli mi?
Hocam zaten attığım hazır sistemde gamerock marka 3080 alacağım.Ekran kartını sona bırakıp Palit Gamerock gibi kalburüstü modellerin gelmesini de bekleyebilirsiniz (3080 için).
Ssdyi düzeltirim.Hangi sorunu vardı?SSD harici güzel sistem.
SSD harici güzel sistem.
PSU berbatmış bu arada.
Çok tercih edilen bir model değil, eğer bir sıkıntısı çıkarsa kimse yardımcı olamaz.Ssdyi düzeltirim.Hangi sorunu vardı?
Atılan sistem iyi bir sistem değil.Hocam zaten attığım hazır sistemde Gamerock marka 3080 alacağım.
Hocam eksiklerini yazarsanız sevinirim.Ram ve psuyu değiştiricem soğutucuda eklicem.Atılan sistem iyi bir sistem değil.
Hocam işlemci,ekran kartı ve anakartta fark göremedim.Diğerkinlerde benziyor.Hiç montaj yapmadığımıda mesajımda belirtmiştim.Yaptığım öneri her halükarda daha iyi.
Stok haliyle berbat da genel olarak özelliştirmelerle düzgün hale getirilebiliyor.Phantom 7A | Game Garaj Hocam ekran kartını rtx 3080 yapsak ve biraz özelleştirsek olur mu?