20 bin TL Klavye, mouse ve fare önerisi

heraishere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Toplam 20k bütçe var 1-2K daha aşabilirim. Klavye mouse ve kulaklık alacağım. Lakin vatan, MediaMarkt veya Teknosa'dan almam gerekiyor, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam internetten alacağınız ürünler daha iyi olacaktır neden vatan, Teknosa?

Merhaba,

Toplam 20k bütçe var 1-2K daha aşabilirim. Klavye mouse ve kulaklık alacağım. Lakin vatan, MediaMarkt veya Teknosa'dan almam gerekiyor, önerilerinizi bekliyorum.
Neden oralar şart? Kesinlikle bu bütçede oralardan kaliteli birşeyler çıkmaz. Daha doğrusu online alışveriş kadar çıkmaz.

Herkes öneri vermesi gerekirken sorgulamaya geçmiş garip.

Kulaklık:

Klavye:

Mouse:

Herkes öneri vermesi gerekirken sorgulamaya geçmiş garip.

Sorgulanması gereken bir durum çünkü. Kazıklanacak konu sahibi.

Merhaba,

Buyurun illa Vatan şart ise;

Mouse'un Rampage olduguna bakmayin. Kaliteli bir ürün marka bastılar sadece.

Razer DeathAdder V4 Pro Kablosuz
(MediaMarkt'a mağazasında 10899TL internetten başka bir satıcıdan almak istersen 7599TL)

SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2
(İnternet ve mağaza fiyatları çok yakın MediaMarkt mağazasından alabilirsiniz)

Asus ROG Strix Scope RX RGB Red Switch
(Bu klavye mağazalarda yok) MediaMarkt'da şubeden şubeye değişiyor ama genel olarak klavye çeşitliliği çok az oluyor klavye için mağazada bir örnek veremeyeceğim.

Bütçeniz zaten güzel olduğu için söylediğinizde size yardımcı olmak isteyen birileri olacaktır. Üstte belirttiğim fare güzel güncel bir faredir elinize oturuyorsa tercih edebilirsniz kulaklık da öyle sizi üzmez.
Klavyeyi bence internetten alabilirsiniz ya da mağazada hoşunuza giden bir tanesini alabilirsiniz.

Bana kalırsa tüm ihtiyacınızı internetten alın ama tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…