20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
20000

Ezel Corleone

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9
RTX 4060
İ5 12450 HX
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben öğrenciyim 5 sene falan hiç değiştirmeden kullanacağım bir bilgisayar arıyorum. Genel olarak oyuncu bilgisayarı olursa daha iyi olur. Bu bilgisayarda yazılım yazıp oyun falan oynarım. 20000 TL bütçem var.
Aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz? Monster'in sistem çok iyi gözüküyor. Bunların dışında da tavsiye verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben öğrenciyim 5 sene falan hiç değiştirmeden kullanacağım bir bilgisayar arıyorum. Genel olarak oyuncu bilgisayarı olursa daha iyi olur. Bu bilgisayarda yazılım yazıp oyun falan oynarım. 20000 TL bütçem var.
Aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz? Monster'in sistem çok iyi gözüküyor. Bunların dışında da tavsiye verebilirsiniz.
Bütçe olunca sistemdeki 2x4 RAM'i satıp 2x16 GB RAM alırsanız sizi uzun yıllar götürür.

Bütçe olunca sistemdeki 2x4 RAM'i satıp 2x16 GB RAM alırsanız sizi uzun yıllar götürür.

Benim attığım linkteki Victus'u neden tercih etmediniz

Kullandınmı ? Memnunmusun sistem güzel gözüküyor

Kullandınmı ? Memnunmusun sistem güzel gözüküyor
Forum üzerinde çoğu kez FP olmasıyla tercih edildi ve satın alındı. Gerekli bilgileri belki ararsan bulursun.
Attığımız HP ile seninki arasında ekran kartı farkı var. RTX3050Ti ile 3060 arasında onu değil bunu önermemizi gerektirecek kadar performans farkı var.

Ancak atılan cihaz 5 yıl hiç değiştirmeden oyun ihtiyacını karşılar mı emin değilim. Malum 4GB VRAM'e sahip. Oyunlar tarafında mevcut oyunların hepsini yine oynarsın ancak gelecek olan daha üst düzey oyunlara herhangi bir söz veremem. Belki diğer attığım 6GB VRAM'e sahip HP daha uzun bir süre vadeder sana oyunlar konusunda. Ama yine de 4-5 yıl süre oyunlar özelinde çok uzun bir süre.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı