20 Bin TL laptop önerisi

Bütçe
20.000

kohaku

Hectopat
Daha fazla  
Bir Gaming laptop alacağım. Ama kararsız kaldım ve size sormak istedim. Çıkabileceğim maximum fiyat 20.000 TL. Ben biraz araştırdım ve bu 3 laptop hoşuma gitti. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Veya bunlar haricinde daha iyi bir öneriniz var mı? Önerileriniz 16 GB RAM, RTX ekran kartı, 512 GB SSD dahilinde olursa sevinirim. Ayrıca HP Victus modellerinde li-po batarya var. Bunlar hakkında oyun oynarken şarjda kullanmamam gerektiğini duydum. Doğru mu? Eğer böyle bir durum varsa li-ion batarya tercih edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde bu fiyata 3060 ekran kartına sahip Victus var ancak 2x4 Ram'e sahip. Yani aldıktan sonra bin lira masraf çıkaracak yeni ramler için. 3050'li kartlarda baya gezmişsiniz. Onun için bunu da tercih edebilirsiniz.
İlk attığınız Acer için fikrim şu: Eğer işlemci gücü sizin için önemli ise en iyi tercih olacaktır bu fiyat bandında. Eğer ekran kartı önemli ise dediğim gibi 3060'lı victus var ama ram masrafı çıkarır.

Normalde bu fiyata 3060 ekran kartına sahip Victus var ancak 2x4 RAM'e sahip. Yani aldıktan sonra bin lira masraf çıkaracak yeni RAM'ler için. 3050'li kartlarda bayağı gezmişsiniz. Onun için bunu da tercih edebilirsiniz.
İlk attığınız Acer için fikrim şu: Eğer işlemci gücü sizin için önemli ise en iyi tercih olacaktır bu fiyat bandında. Eğer ekran kartı önemli ise dediğim gibi 3060'lı Victus var ama RAM masrafı çıkarır.

Evet o 3060'li Victus'u ben de görmüştüm ancak 8 GB RAM olduğu için elemiştim çünkü RAM yükseltmesi yapmaktan korkuyorum. Yine de seçeneklerim arasına ekledim, teşekkürler.

Evet o 3060'li Victus'u ben de görmüştüm ancak 8 GB RAM olduğu için elemiştim çünkü RAM yükseltmesi yapmaktan korkuyorum. Yine de seçeneklerim arasına ekledim, teşekkürler.

Diğer attığı Acer laptopta 8 GB RAM'di sanırsam. Bende son zamanlarda laptop almak için araştırma yapıyorum 16 GB yeterli olur mu?

Normalde bu fiyata 3060 ekran kartına sahip Victus var ancak 2x4 RAM'e sahip. Yani aldıktan sonra bin lira masraf çıkaracak yeni RAM'ler için. 3050'li kartlarda bayağı gezmişsiniz. Onun için bunu da tercih edebilirsiniz.
İlk attığınız Acer için fikrim şu: Eğer işlemci gücü sizin için önemli ise en iyi tercih olacaktır bu fiyat bandında. Eğer ekran kartı önemli ise dediğim gibi 3060'lı Victus var ama RAM masrafı çıkarır.

Hocam bu laptopu buldumda sizin attığınızdan performans olarak çok fark yaratır mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı