20 bin TL laptop önerisi

lumei

Decapat
Daha fazla  
Meslek
<b> Cyber sec engineer</b>
Office programlarını çalıştıracak bir laptop arıyorum oyun. Vs oynanmayacak bütçem 20 bin TL. İnternette bu ilanı gördüm sizce bu nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Office programlarını çalıştıracak bir laptop arıyorum oyun. Vs oynanmayacak bütçem 20 bin TL. İnternette bu ilanı gördüm sizce bu nasıl?
Alınır hocam. Office programları ve iş için daha çok işlemcisi "U" ile biten laptopları tercih edin. Bir de şu modele bir bakmanızı tercih ederim.

Alınır hocam. Office programları ve iş için daha çok işlemcisi "U" ile biten laptopları tercih edin. Bir de şu modele bir bakmanızı tercih ederim.
Casper son zamanlarda nasıl bilmiyorum ama benim ve yakınım birinin hiç iyi deneyimleri yoktu çok fazla kronik hatalı cihazları var, garantiden çıkmıyor çoğu zaman.

Casper son zamanlarda nasıl bilmiyorum ama benim ve yakınım birinin hiç iyi deneyimleri yoktu çok fazla kronik hatalı cihazları var, garantiden çıkmıyor çoğu zaman.
Modelden modele göre değişir hocam. Bir modelde kronik sorunlar varsa her modelde öyle olacak diye bir şey yok.

Caspermı asla almayınız x400 modeli var 4 kere bozuldu bıktım artık yeter bu nasıl bi cihazdır casper'ın malı alınmaz kardeşim almayın aldırmayın ben 4 sene önce yaptım bu hatayı siz yapmayın bütçem olduğu zaman değiştirceğim.

Modelden modele göre değişir hocam. Bir modelde kronik sorunlar varsa her modelde öyle olacak diye bir şey yok.
çoğu casper'larda var hocam.

serdar hocam casper nirvana serileri iyimi sizce ben birçok sorun ve arıza sorunları yaşadım sizinde fikrinizi almak isterim @SerdarT35

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı