20 bin TL laptop tavsiyesi

Obtn

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 20k civarı bir laptop arıyorum. Oyun oynamıyorum ve numpad kullanmıyorum. Şarjının iyi gitmesi ve 4 5 sene sorun çıkarmamasını istediğim bir model arıyorum.

Aklımda bu Thinkpad var. Bu modeli tavsiye eder misiniz? Eski midir? Ya da bu fiyata başka neler önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Katlanır vs istemiyorsan yine de ekran kartlı ürün almanı tavsiye ederim

Mainstream tarafta ise dell sağlam ürünler üretiyor.

Katlanır vs istemiyorsan yine de ekran kartlı ürün almanı tavsiye ederim.

Mainstream tarafta ise Dell sağlam ürünler üretiyor.

Katlanır olmasıyla ilgilenmiyorum ama ekran kartsız modellerin şarjı daha iyi gitmiyor mu hocam? Okula götüreceğim şarj aleti taşımak istemiyorum. Bir de ekran kartsız olanlar daha ince taşınabilir oluyor sanırım.

i7'li ve sarji uzun giden bir model.
Güzele benziyor. İnceleyeceğim teşekkür ederim.

Katlanır olmasıyla ilgilenmiyorum ama ekran kartsız modellerin şarjı daha iyi gitmiyor mu hocam? Okula götüreceğim şarj aleti taşımak istemiyorum. Bir de ekran kartsız olanlar daha ince taşınabilir oluyor sanırım.

Ben yenilenmiş macbook öneririm. Şarj kritik dediğinden. Macoslarda istemediğin kadar batarya gider :)

Yok dersen acer güzel arkadaşın. Trendyolda aynı satıcı çok daha ucuz. Buraya bak bence

Ben yenilenmiş MacBook öneririm. Şarj kritik dediğinden. MacOS'larda istemediğin kadar batarya gider :)

Yok dersen Acer güzel arkadaşın. Trendyol'da aynı satıcı çok daha ucuz. Buraya bak bence.

MacBook düşünmüyorum. Windows kullanıyorum belki Linux denerim falan ama macOS kullanmam gibime geliyor. Bir de çok pahalılar.
Evet Acer güzelmiş onu araştırıyordum.
Attığım Thinkpad'i önerir misiniz peki?

Hayirli olsun simdiden.

MacBook düşünmüyorum. Windows kullanıyorum belki Linux denerim falan ama macOS kullanmam gibime geliyor. Bir de çok pahalılar.
Evet Acer güzelmiş onu araştırıyordum.
Attığım Thinkpad'i önerir misiniz peki?
Thinkpad kasalar sağlam ama ben kurumsal kasa cihazları sevmem. Estetikten yoksun :) acer daha iyi derim

Şehir neresi dostum. Elimde travelmate p4 ve p6 yeni seri ürünler var. Kutuları açarım bakarsın ağırlık tasarım olarak yardımcı olurum. Travelmate serileri ekranları için bile alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı