20 bin TL monitör önerisi

BarneY

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

Sistemimi güncelledim ve 2K monitör gereksinimi duyuyorum.

İşlemci: Ryzen 7 5700x3D.
Ekran kartı: ASUS Dual RTX 4070 Super.

Şu an da 144Hz 1080p monitör kullanıyorum ve FPS dropları ve darboğaz yaşanıyor.

Tercihim 2K 240Hz bir monitör. Hem hikayeli hem de FPS oyunları oynuyorum. FPS genel olarak ağırlıklı.

Pivot özelliği olması önemli bir unsur. Yukarı aşağı sağa sola öne arkaya oynatma gereksinimi duyduğum oluyor.

Monitöre PS5'te bağlayacağım buna göre bir öneri yapabilirsek çok sevinirim.

Bütçem 15-20bin TL arası ortalama.

LG Ultragear 27GR83Q-B modelini kesinlikle tavsiye ederim hocam. Kendim kullanıyorum ve çok memnun kaldım.

Önerdiğiniz monitörlerin yorumlarına incelemelerine baktım, olumlu olumsuz yorumları yarı yarıya gibi. Fiyatını hak etmediğini söyleyen kişi sayısı da hatrı sayılır durumda.

MSI G274QPX 27” 240Hz bu marka model ürün nasıldır hocam? Fiyatı da makul, yorumları da güzel gözüküyor.

Hocam bütçenize daha uygunsa alabilirsiniz bence ama yapılan yorumlara da çok aldanmayın. Çünkü birisi çok iyi diyebilirken diğeri de çok kötü diyebiliyor. Ben açıkçası bu modeli buldum sonra baktım evimin yakınındaki vatan bilgisayar'da da stoğu var gittim aldım. Kendi deneyimim üzerine tavsiye ediyorum size ama karar sizin tabii ki. Bu arada konuyla alakasız ama eğer mümkünse, aradığınız monitörün stoğu varsa bir teknoloji mağazasından alın derim. İnternetten sipariş verildiğinde test imkanı olmadığından ölü piksel gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor ve iade vs. derken baya bir zaman kaybı oluyor.

Evet dediğiniz gibi yapmam daha mantıklı fakat teknoloji mağazalarında göremiyorum bu monitörü. Sanırım biraz şans atışı yapacağım.

Hocam dediğiniz monitöre Vatan Bilgisayar'da bi göz atma fırsatım oldu. Çok doygun duruyor renkleri. Rtings te aldığı puan da gayet güzel.

Şu an bu model, MSI G274QPX ve Asus VG27AQML1A arasında kaldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…