20 bin TL NVIDIA ekran kartı önerisi

Bütçe
20000

beyaz diye ısrar etmeye gerek yok o zaman

Amd istemiyorum intel nvidia ikilisi olarak devam etmek istiyorum

Hocam keşke direk ekran kartını değiştirseydiniz fazla masraf yapmışsınız. RTX 4070 alabilirsiniz.
İlk defa ryzen aldım hayatımda böyle birşey olunca ne varsa değiştirmek istedim

Ek olarak 13600K alabilirsiniz -7 desek anakarta kaldı 4 şunu alsanız -3 oluyor 1 K da artıyor. Gigabyte B660M GAMING X D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme:

AMD istemiyorum Intel NVIDIA ikilisi olarak devam etmek istiyorum

İlk defa Ryzen aldım hayatımda böyle bir şey olunca ne varsa değiştirmek istedim

Sizin aldığınız hata işlemci kaynaklı değil ki. Tamamen ekran kartı ile alakalı bir hata.

AMD istemiyorum Intel NVIDIA ikilisi olarak devam etmek istiyorum

İlk defa Ryzen aldım hayatımda böyle bir şey olunca ne varsa değiştirmek istedim

Hocam Ryzen işlemcilerde milim sorun yok, ekran kartları nadiren sorunlu olabiliyor. Boşu boşuna soket desteği bitmiş LGA 1700'e para vermeyin. Hatta benim tavsiyem işlemci ile anakartı hiç değişmemeniz.

AMD'nin ekran kartı tarafı daha sorunlu hocam işlemciler yağ gibi akıyor mesela bende bir dahakine NVIDIA alacağım ama işlemciyi gene Ryzen alacağım. Burda almadan önce keşke konu açsaydınız bu kadar uğraşmazdınız.

H610 ile 13700k kullanılacak? 250W güç tüketimi ile?

Sizin aldığınız hata işlemci kaynaklı değil ki. Tamamen ekran kartı ile alakalı bir hata.

Sorunun ekran kartı kaynaklı olduğu bile belli değil, AMD 7000 serisinde 6000 serisi gibi olsaydı ben gene AMD önerirdim.

Isparta da yaşıyorum küçük şehir malum vatana gittim bunları verdiler bana bende beklemek istemediğim için toplattım çıktım şimdiye kadar hep i7 kullandığım için yine aynı seriye döneyim diyorudum.

H610 ile 13700k kullanılacak? 250W güç tüketimi ile?

Sorunun ekran kartı kaynaklı olduğu bile belli değil, AMD 7000 serisinde 6000 serisi gibi olsaydı ben gene AMD önerirdim.
Şuan 1660 super takılı ekran kartını garantiye gönderdim lol de gpu hatası veriyor arada

İnternetten alın vatandan kazık yersiniz anca. 1660 Super ile de hata almanız sorunun RAM PSU gibi bir parçada olabileceğini düşündürüyor, kendiniz kanıtlamışsınız sorunun ekran kartı kaynaklı olmadığını. RAM için Memtest86 PSU için OCCT testi yapabilir misiniz? SSD sağlığı ne durumda?

Hepsi yapıldı hiçbir sorun yok dediler, bende şuan iş yerindeyim telefondan yazıyorum. Midem bulandığı için hepsini değiştireyim kurtulayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…