20 bin TL NVIDIA ekran kartı önerisi

Bütçe
20000
Konuyu okudunuz mu?

Teşekkür ederim fakat galax 4070ti siparişi verdim, anakart işlemciyi de satıyorum bugün almaya gelecek bir arkadaş var

Keske satin almadan önce buraya sorunu yazsaydınız hiç para harcamadan sorunu çözebilirdim neyse hayırlısı olsun.

Keske satin almadan önce buraya sorunu yazsaydınız hiç para harcamadan sorunu çözebilirdim neyse hayırlısı olsun.
Yine de yazın müsaitseniz internette denilen herşeyi yaptım düzelmedi, belki başka bir yol biliyorsunuzdur arayan arkadaşlara yardımı dokunur

Neler denediniz? Bir parçada sorun olma ihtimali yüksekti.
Bios güncellemesi, ekran kartının eski sürümleri, ssd değişimi, aygıt yöneticisinden de birşeyler yaptım tam hatırlamıyorum, format attım 4 farklı win10 denedim

4K da hiç yapmayacak dostum.
2K da hissetmezsin yani gidipte sana fps drop ya da oyunun oynanışını baltalayacak bir sorun çıkartmaz.
Monitör ü yazmışsın ama sistem donanımlarının içinde karışmış araya görmemişim.
Evet 4070 Ti ile 4080 arasında da baya fark varmış performans olarak.
Ben gene dedim 3070 ti 3080 arasındaki gibi bi fark olur diye de öyle değilmiş çığır açmışlar güç olarak.
2K da minimum oyuna göre 4070 ti ye 20 fps fark atıyor 4080 ve 100+ fps e kadar çıkıyor bu fark.
Ufak göze çarpmayan darboğaz olsa bile ilerleyen zamanlarda oyunlarda gereksinim yükseleceği için karta binen güçte yükselecek kurtarıyorsun her halükarda yeni monitör almana gerek yok elindekini kullan monitörde sorun yoksa para da cebine kalsın yeteri kadar masraf yaptın şuan zaten.

Şimdiden güle güle kullanma dileklerimle hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim evet 4k monitörlere baktım kasayı satmam lazım monitör almak için ilerleyen zamanlar da zaten alamayız bu gidişle 16k falan çıkarsa o zaman 4k ya geçmek ümidiyle

Teşekkür ederim evet 4k monitörlere baktım kasayı satmam lazım monitör almak için ilerleyen zamanlar da zaten alamayız bu gidişle 16k falan çıkarsa o zaman 4k ya geçmek ümidiyle
Ki varıpta öyle çok güç isteyen oynadığım birsey yok arada forza 5 asetto corsa genelde lol metin2

Hic zorlanmayacak o zaman desene
Artık oyunları da yukseltirsin denemek için illa ki merak ettiğin oynamak istediğin oyun olur nasılsa sistem kıyak oldu.

40 serisini bir ara tavsiye etmiyorlardı o yüzden bunu tavsiye edebilirim. Evide bununla ısıtabilirsiniz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…