20 bin TL NVIDIA ekran kartı önerisi

Bütçe
20000
GTA 5 10 yıllık oyun çünkü bir zahmet oynatsın onu, darboğaz oluyordur düşük ayarlarda.
mesajları tamamen okusan demek istediğimi anlarsın. RDR 2 high ayarlarda da durum aynı God of warda da aynı. Direkt bodoslama girmeseniz yargılamaya iyi olur

İşlemci harici hepsi geldi pazartesi de işlemci gelecek inşallah

Abiler yeni konu açmak istemedim, sistemi kurdum yaklaşık 1 haftadır falan test ediyorum ama sanki sıcaklık değerleri fazla geliyor gözüme cpu boşta 46-50 arası forza da 63-67 arası geliyor gpu da boşta 42-44 forza da 56-60 arasında geziyor sizce normal mi yoksa benim kasa çok mu küçük geldi soğutmuyor mu bilemedim size danışmak istedim

Dosya Ekleri

• B02563BC-7890-439C-A084-AE54BAD23D8E.jpeg
    157,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
İşlemci falan çok güçlü, bence öyle bir işlemci için normal sıcaklıklar. Yükte problem yoksa bence hiç problem yok.

İlk defa kullanınca gözüme takıldı benim de pek bilgim yok nzxt h9 lar hoşuma gidiyor da mazeret arıyorum sanırım biraz
Hocam böyle üst seviye işlemciler genelde böyle oluyor. 5900X'lerle alakalı çok konu vardı zamanında sıcaklıkla alakalı. Normal yani.

GPU' boşta kastınız bilgisayarda hiçbir işlem yapmayıp okuduğunuz değer mi, yoksa işte google, youtube, forum gibi yerelerde gezdiğinizde gördüğünüz sıcaklıklar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…