itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Merhaba, bilgisayar almayı düşünüyorum ve aklımda bir tane var, şu an da sizin de önerilerinizi almak istedim bu yüzden burada tartışabileceğimiz bir konu açıyorum. Bilgili arkadaşlar yardım ederse güzel olur. Aklımdaki sistem bu: BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR 20 bin TL gibi bir fiyata daha iyisi varsa önerileri bekliyorum.
Merhaba, bilgisayar almayı düşünüyorum ve aklımda bir tane var, şu an da sizin de önerilerinizi almak istedim bu yüzden burada tartışabileceğimiz bir konu açıyorum. Bilgili arkadaşlar yardım ederse güzel olur. Aklımdaki sistem bu: BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR 20 bin TL gibi bir fiyata daha iyisi varsa önerileri bekliyorum.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 3 Mart 2023 #2 1K aşarsanız bu var : Tron V2 Oyun Bilgisayarı- GeForce RTX 3070TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
1K aşarsanız bu var : Tron V2 Oyun Bilgisayarı- GeForce RTX 3070TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 Merdo34 dedi: 1K aşarsanız bu var: Tron V2 Oyun Bilgisayarı- GeForce RTX 3070TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... Hocam sizce SSD değiştirsem sorun olur mu çünkü 500GB ikisinde de yeterli değil gibi eski bilgisayarımda bile yetmiyordu eski oyunlar oynamama rağmen.
Merdo34 dedi: 1K aşarsanız bu var: Tron V2 Oyun Bilgisayarı- GeForce RTX 3070TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... Hocam sizce SSD değiştirsem sorun olur mu çünkü 500GB ikisinde de yeterli değil gibi eski bilgisayarımda bile yetmiyordu eski oyunlar oynamama rağmen.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 3 Mart 2023 #4 itsmeares dedi: Hocam sizce SSD değiştirsem sorun olur mu çünkü 500GB ikisinde de yeterli değil gibi eski bilgisayarımda bile yetmiyordu eski oyunlar oynamama rağmen. Genişletmek için tıkla... İyi olur,Kingston 1 TB yapabilirsiniz. Biraz acele etmenizde fayda var,sistemin stoğu sınırlı.
itsmeares dedi: Hocam sizce SSD değiştirsem sorun olur mu çünkü 500GB ikisinde de yeterli değil gibi eski bilgisayarımda bile yetmiyordu eski oyunlar oynamama rağmen. Genişletmek için tıkla... İyi olur,Kingston 1 TB yapabilirsiniz. Biraz acele etmenizde fayda var,sistemin stoğu sınırlı.
itsmeares Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #5 Merdo34 dedi: İyi olur, Kingston 1 TB yapabilirsiniz. Biraz acele etmenizde fayda var, sistemin stoku sınırlı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Merdo34 dedi: İyi olur, Kingston 1 TB yapabilirsiniz. Biraz acele etmenizde fayda var, sistemin stoku sınırlı. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunun hakkında ne düşünüyorsunuz 3060 Ti ile 3070 Ti bence çok da fark etmez oynatır yani. Ayrıca monitör öneriniz var mıdır? pckolik Son düzenleme: 3 Mart 2023
Merdo34 dedi: İyi olur, Kingston 1 TB yapabilirsiniz. Biraz acele etmenizde fayda var, sistemin stoku sınırlı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Merdo34 dedi: İyi olur, Kingston 1 TB yapabilirsiniz. Biraz acele etmenizde fayda var, sistemin stoku sınırlı. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunun hakkında ne düşünüyorsunuz 3060 Ti ile 3070 Ti bence çok da fark etmez oynatır yani. Ayrıca monitör öneriniz var mıdır? pckolik