20 bin TL PC toplama

Nonexistent

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba sevgili dostlar. Aklımda 2 tane farklı sistem var, büyük ihtimalle ikisi de çok kötü sistemler ama atıp fikrinizi almak istiyorum. Bütçem 20 bin TL, fakat bir tık esneyebilirim.
Aklımdaki 1. sistem (Tebilon):

Aklımdaki 2. sistem (İncehesap):

1. sistemin fiyatı 20120 TL. (zam gelmeden önce çekmiştim)
2. sistem ise 20750 TL civarı.
Kullanım amacım UI tasarımı ve bazen oyun oynamak.

Son düzenleme:
Nvidia şart ise buradan Ramler 3600 SSD 1TB Adata yapıp alabilirsiniz 20K tutuyor. 3060 falan düşmenize gerek yok.

Alınmaz o sistem.

Hocam 3070 olan güzel duruyor fakat görünüş bağımlılığı var bende. Kasayı çok beğenemedim. Değiştirme opsiyonu da yok sanırım aynı kasanın beyazı var sadece.

Hocam 3070 olan güzel duruyor fakat görünüş bağımlılığı var bende. Kasayı çok beğenemedim. Değiştirme opsiyonu da yok sanırım aynı kasanın beyazı var sadece.

Kasanın hava akışı görebileceğin en iyilerinden bu fiyata. Zaten hangi kasayı alırsan al gözüne bir zaman sonra kötü gözükecek.

Kasanın hava akışı görebileceğin en iyilerinden bu fiyata. Zaten hangi kasayı alırsan al gözüne bir zaman sonra kötü gözükecek.

NZXT olanı yıllardır çok beğeniyorum, o yüzden özellikle onu seçmiştim. Bir de sitenin çok bilindik bir site falan olması gerekiyor malum babam garanti işine takmış durumda, o yüzden "o kadar parayı ne olduğu belirsiz siteye mi vereceğim ya" diyerek bana çıkışabilir. Bir de ben söküp takar bozarım diye düşündüğü için ekstra takıntılı bu konuda.

Gaming gen Tebilon ve İncehesap'tan daha güvenilir ayrıca ucuz. Gaming gen sitesi de 2 yıllık garanti veriyor tüm parçalarına. Aynı şekilde parçaları montajlarken ekran kartını farklı kutuya koyuyor bütün siteler yine kendin takacaksın. Eğer tebilon direk kasaya takıyorsa zaten tebilonun kalitesini gösterir. Ekran kartının kırılması üzücü olurdu değil mi?

Şunu da ekleyeyim içine koyduğun her şey kasaya etki ediyor istersen pembe kasan olsun içindekiler siyah olursa kötü gözükür rengine göre alacaksın.

İncehesap rampage psu satıyor sistemlerinde. Güvenilirlik 0 resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…