20 bin TL programcılık için dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
15000-20000

MstfKR

Hectopat
Herkese merhaba. Yakın bir zamanda bilgisayar programcılığı okumaya başlayacağım ve yeni bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz acaba? İnternetten almayı istemiyorum. Vatan Teknosa gibi marketlerden gidip satın almak istiyorum. Bütçem ortalama 15.000-20.000 lira arası.

Herkese merhaba. Yakın bir zamanda bilgisayar programcılığı okumaya başlayacağım ve yeni bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz acaba? İnternetten almayı istemiyorum. Vatan Teknosa gibi marketlerden gidip satın almak istiyorum. Bütçem ortalama 15.000-20.000 lira arası.
boşuna yüksek para verme bence, zaten okulda temel dersler alacaksın html css c# sql gibi 2 sene sonra ne olur bilmiyorum ama ağır program kullandıracaklarını sanmam ssd li sistem alsan yeter

Boşuna yüksek para verme bence, zaten okulda temel dersler alacaksın HTML CSS C# SQL gibi 2 sene sonra ne olur bilmiyorum ama ağır program kullandıracaklarını sanmam SSD'li sistem alsan yeter.

Farkındayım onlar zaten yazılımın temelini atıyorlar gerisini de bana bırakıyorlar okuyacağım 2 sene boyunca boş duracağımı sanmıyorum kaldı ki uyduruk bir bilgisayara 10.000 lira vereceğime 15.000-20.000 liralık bir şey alır uzun yıllar kullanırım. Düşüncem bu yönde şimdilik.

Farkındayım onlar zaten yazılımın temelini atıyorlar gerisini de bana bırakıyorlar okuyacağım 2 sene boyunca boş duracağımı sanmıyorum kaldı ki uyduruk bir bilgisayara 10.000 lira vereceğime 15.000-20.000 liralık bir şey alır uzun yıllar kullanırım. Düşüncem bu yönde şimdilik.
ben olsam çok para vermem laptoplara. çünkü çoğunlukla ekran kartı çipleri arıza yapıyori tamirciye götürüp çip ayaklarını yenilettiriyorum bi süre sonra dikiş tutmuyor çipi değişiyorum yine bi süre sonra aynısını yapıyor. Bence zengin birisi değilsen laptopa çok para verme

Ben olsam çok para vermem laptoplara. Çünkü çoğunlukla ekran kartı çipleri arıza yapıyori tamirciye götürüp çip ayaklarını yenilettiriyorum bir süre sonra dikiş tutmuyor çipi değişiyorum yine bir süre sonra aynısını yapıyor. Bence zengin birisi değilsen laptopa çok para verme.

Hangi markayı kullandın bilmiyorum ama kendimi bildim bileli elimin altında bir masaüstü bir de dizüstü bilgisayar bulunur. Birçok farklı markayı denedim ve HP markası hariç diğerlerinde hiç sorun yaşamadım. Sanırsam biraz da kullanıma bağlı olan bir şey bu dediğin ayrıca bu gibi durumlar içinde sıfır cihaz alıyorum ki ileride herhangi bir sorunda garantiye verip sorunu halledebileyim.

Hangi markayı kullandın bilmiyorum ama kendimi bildim bileli elimin altında bir masaüstü bir de dizüstü bilgisayar bulunur. Birçok farklı markayı denedim ve HP markası hariç diğerlerinde hiç sorun yaşamadım. Sanırsam biraz da kullanıma bağlı olan bir şey bu dediğin ayrıca bu gibi durumlar içinde sıfır cihaz alıyorum ki ileride herhangi bir sorunda garantiye verip sorunu halledebileyim.
bende monster vardi

Bende Monster vardi.

Monster markasını bana çok önerdiler hatta Vatan Teknosa gibi yerlerden alacağım bilgisayardan çok daha ucuza geliyor ama dediğin gibi sorun veya sorunlar yaşayan kişilerin şikayetlerini okudukça uzaklaşma isteği geldi o yüzden pek bulaşmayı önermiyorum o markaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı