Şahsi fikrime göre, ismini verdiğiniz iki firmada istisnalar hariç donanım alınacak piyasada ki en pahalı firmalardır. Gerçi o nasıl bir bütçe ise dünyaları ekledim yine de bitmedi. Render konusuna daha hakim kişiler umarım yardımcı olur.Kuzenim animasyon işinde çalışıyor ve render bilgisayarına ihtiyacı var. 64 GB RAM'li istiyor ama siz herhangi bir şekilde Vatan veya İtopya'dan 20000 TL'ye bilgisayar toplar mısınız ?
Olabilir. Bir düzenleme yapayım.@Pantheon HDD'den kısıp SSD'ye yatırım yapılabilir. Bu bütçe için düşük bir SSD olmuş.
Sürekli sinerji paylaşımı yaptığınızı biliyorum nacizane kendi sistemimin de büyük bölümünü topladığım teknolojipazar sitesini tavsiye edebilirim. Herhangi bir sorun yaşamadan 2 sistemin donanımlarını bu firmadan temin ettim, tek sıkıntı montaj işlemi yapmıyorlar diye biliyorum fakat sinerjiye kafa tutacak fiyatları oluyor genel olarak. Bu şekilde fiyat geri çekilebilirse kendisi toplayamasa bile buradan edilen karla işinin ehli bir bilgisayarcıya bile ekmek kazandırabilir.Olabilir. Bir düzenleme yapayım.
Edit: Maalesef, PSU 650'e çektim, HDD'yi 1TB'ye. Ancak yine 500TL fazla çıkıyor. Kasadan kısmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.