20 bin TL RTX 4060 sistem önerisi

Kronosss

Centipat
Daha fazla  
20 bin TL civarında bir sistem önerebilir misiniz? 4060 ekran kartı olması tercihimdir ve gelecekde geliştirme yapacagım zaman rahatça parça degiştirebilmek de mümkün bir sistem önerir misiniz?

20 bin TL civarında bir sistem önerebilir misiniz? 4060 ekran kartı olması tercihimdir ve gelecekde geliştirme yapacagım zaman rahatça parça degiştirebilmek de mümkün bir sistem önerir misiniz?

Diğer hocalarım daha iyi bileceklerdir ama bu sistemin iyi olduğunu düşünüyorum.

Onun için AM5 Sistem gerek, o fiyata AM5 çok zor var, genelde RX7600 takılı oluyor ve parçaları kalitesiz oluyor.

En fazla kaç olur bütçeniz? 20K'yı ne kadar aşar?

Onun için AM5 Sistem gerek, o fiyata AM5 çok zor var, genelde RX7600 takılı oluyor ve parçaları kalitesiz oluyor.

En fazla kaç olur bütçeniz? 20K'yı ne kadar aşar?

25k ya kadar çıkabileceğimi düşünüyorum hem RAM'leri tek modül yapıp ileride 32 GB RAM yapabilmek işime yarar.

25k ya kadar çıkabileceğimi düşünüyorum hem RAM'leri tek modül yapıp ileride 32 GB RAM yapabilmek işime yarar.

Kasayı MSI Yapın.
B580 şu an 4060 Ti ile yarışıyor, bu kartı alırsanız hem daha iyi bir kartınız olur.
Ancak AM5 alırsanız işlemcide sıkıntı yaşamazsınız, şu an Intel ile yaşanıyor.

Bu da var ancak parça kalitesi daha düşük.

Kasayı MSI Yapın.
B580 şu an 4060 Ti ile yarışıyor, bu kartı alırsanız hem daha iyi bir kartınız olur.
Ancak AM5 alırsanız işlemcide sıkıntı yaşamazsınız, şu an Intel ile yaşanıyor.

Bu da var ancak parça kalitesi daha düşük.

Technopat Arc sistemini görmüştüm birkaç gün önce 22.5 k civarındaydı ve onu alackdım ama bir anda 24K fiyatına yükseldi o yüzden daha iyi bir sistem topları mıyım diye merak ettmiştim.
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

Technopat Arc sistemini görmüştüm birkaç gün önce 22.5 k civarındaydı ve onu alackdım ama bir anda 24K fiyatına yükseldi o yüzden daha iyi bir sistem topları mıyım diye merak ettmiştim.
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

5600X Gereksiz bir işlemci, RX7600 ile ne alaka anlamadım en azından 4060 koysalarmış.
Alınmaz, zaten AM4 soket pek bir olayı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı