20 bin TL bütçeye sahibim. Bilgisayarı daha çok oyun oynamak için kullanacağım ve yaz tatillerinde Twitch'te yayın açmayı planlıyorum, bunların dışında ise daha çok şarkı dinleyip internette gezerek kullanacağım. Şu andaki laptopum düşük segment oldupundan oyunları düşük ayarlarda kasarak oynamaktan bıktım bu yüzden olabildiğince güçlü olmasını istiyorum. FPS oyunlarında görüntü kalitesini düşürüp oynayacağımdan işlemcinin aşırı iyi olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Sadece 6 ile 8 yıla kadar beni götürmesini istiyorum. Alttaki modeli beğendim ama çok da bilgili olmadığımdan siz Technopat'taki hocalarıma danışmak istiyorum. İçine sıvı soğutucu+ Kingston 500GB SSD+ 2TB HDD eklemek istediğimden tam 20 bine eşitleniyor. Alttaki kasayı bana önerir misiniz? Önermezeeniz neden önermediğinizi söylersrniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
PLANET-FIRE/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB/16GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da