Arkadaşlar bütün ekipmanlar hazır bir tek kasam yok kasayı oyun için alacağım kendim parçaları birleştiremem. Hazır kurulu gelmesi gerek. Kullanım amacım oyun ve genel kullanım için.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Ya bana ınnostar twinmos gibi markalar çok tırışka geliyor. Sistemi aldınız mı bilmiyorum da bana kalırsa ASUS marka bir şeyler bakabilirsiniz hocam. Hani en yüksek performansı 1 sene almaktansa, stabil iyi bir performansı 4 sene almayı tercih ederim.
Attığınız şekil almayın tek kanal 32 alırsanız öteki kanalada 32 GB RAM takmanız gerekir 16 iyidir hem bu şekilde yaparsanız daha kaliteli ve daha düşük bütçe olacaktır.
Ya bana ınnostar twinmos gibi markalar çok tırışka geliyor sistemi aldınız mı bilmiyorum da bana kalırsa ASUS marka bir şeyler bakabilirsiniz hocam hanii en yüksek performansı 1 sene almaktansa stabil iyi bir performansı 4 sene almayı tercih ederim.
Attığınız şekil almayın tek kanal 32 alırsanız öteki kanalada 32 GB RAM takmanız gerekir 16 iyidir hem bu şekilde yaparsanız daha kaliteli ve daha düşük bütçe olacaktır.
4000 serisi kartlarda marka çok önemli değil benim taktırdığım XPG RAM iyidir.
Hocam şu an derse giriyorum boşluk bulunca sistemi dizip size atarım.