20 bin TL sistem önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkese selam.

Benim PS5'im olduğu için hikayeli oyunları orada rahat oynayabiliyorum ama bazen canım Valorant PUBG ve Rainbow Six: Siege gibi rekabetçi oyunlar oynamak istiyor. Bu oyunları da PS5'te oynamak çok zor ve elim alışık değil. O yüzden bana bu saydığım oyunları akıcı oynatacak düşük bütçeli bir kasa lazım. Aslında iyi bir sistemde alabilirim ama PS5 olduğu için sanki boşuna almışım gibi olacak.

Bütçe: 20.000 civarı.

Hocam PS5'e klavye ve mouse kulaklık , farklı cihazlar takılabiliyor harici . Hiç denediniz mi öyle bir yöntem?

Bu bütçeye hepsini çok akıcı oynayabileceğini garanti edemem, bütçeyi 30000 civarına çıkarırsan daha iyi olabilir.

O bütçede Valorant'ı akıcı oynayabilirsin kalanları garanti edemem monitörün var mı?

O bütçede Valorant'ı akıcı oynayabilirsin kalanları garanti edemem monitörün var mı?

Var hatta 240Hz ben bir ara çok bıkmıştım oyunlardan o yüzden güzel kasamı sattım gittim boşu boşuna PS5 aldım. Hikayeli oyun oynamaya başladım ama şimdi onlardan da sıkıldım. Ruhum rekabetçi oyunlara çok alışmış.

Hocam PS5'e klavye ve mouse kulaklık, farklı cihazlar takılabiliyor harici. Hiç denediniz mi öyle bir yöntem?

Hocam onları oyun hile olarak algılıyor sanırım. Rainbow Six'te yasak diye biliyorum.

Bu bütçeye hepsini çok akıcı oynayabileceğini garanti edemem, bütçeyi 30000 civarına çıkarırsan daha iyi olabilir.

Aslında PS5'i satıp çıkabilirim ama emin değilim satma konusunda çünkü onda da kardeşimle 2 kişilik oyunlar ve hikayeli oyunlar oynuyoruz.

Hayır hocam Minecraft diğer hikayeli oyunlarda çatır çatır kullanabiliyorsunuz.

Bazı oyunlarda oluyor da bu benim saydıklarımdan R6 da olmuyor diye biliyorum. Denedim ayrıca.

Arkadaşlar bir de benim eski bir kasam vardı onu yazmayı unutmuşum. Özellikleri: i7 7700 RTX 480 4 GB 16 GB RAM. Bu kasa ile bu oyunlarda kaç FPS alırım acaba. Eğer bu kasa ile oynayabilirsem direkt almayadabilirim ya da bunu satıp bütçemin üstüne koyarım.

Hocam 25.000'e çıksak?

Son düzenleme:
Hayır hocam Minecraft diğer hikayeli oyunlarda çatır çatır kullanabiliyorsunuz.
O destekleyen oyunlarda oluyor.
Tamamdır o zaman: PHOENIX-4060 V6 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC Evo Edition 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…