Hocam PS5'e klavye ve mouse kulaklık , farklı cihazlar takılabiliyor harici . Hiç denediniz mi öyle bir yöntem?Arkadaşlar herkese selam.
Benim PS5'im olduğu için hikayeli oyunları orada rahat oynayabiliyorum ama bazen canım Valorant PUBG ve Rainbow Six: Siege gibi rekabetçi oyunlar oynamak istiyor. Bu oyunları da PS5'te oynamak çok zor ve elim alışık değil. O yüzden bana bu saydığım oyunları akıcı oynatacak düşük bütçeli bir kasa lazım. Aslında iyi bir sistemde alabilirim ama PS5 olduğu için sanki boşuna almışım gibi olacak.
Bütçe: 20.000 civarı.
Bu bütçeye hepsini çok akıcı oynayabileceğini garanti edemem, bütçeyi 30000 civarına çıkarırsan daha iyi olabilir.Arkadaşlar herkese selam.
Benim PS5'im olduğu için hikayeli oyunları orada rahat oynayabiliyorum ama bazen canım Valorant PUBG ve Rainbow Six: Siege gibi rekabetçi oyunlar oynamak istiyor. Bu oyunları da PS5'te oynamak çok zor ve elim alışık değil. O yüzden bana bu saydığım oyunları akıcı oynatacak düşük bütçeli bir kasa lazım. Aslında iyi bir sistemde alabilirim ama PS5 olduğu için sanki boşuna almışım gibi olacak.
Arkadaşlar herkese selam.
O bütçede Valorant'ı akıcı oynayabilirsin kalanları garanti edemem monitörün var mı?
Hocam PS5'e klavye ve mouse kulaklık, farklı cihazlar takılabiliyor harici. Hiç denediniz mi öyle bir yöntem?
Bu bütçeye hepsini çok akıcı oynayabileceğini garanti edemem, bütçeyi 30000 civarına çıkarırsan daha iyi olabilir.
Hayır hocam Minecraft diğer hikayeli oyunlarda çatır çatır kullanabiliyorsunuz.Hocam onları oyun hile olarak algılıyor sanırım. Rainbow Six'te yasak diye biliyorum.
Hayır hocam Minecraft diğer hikayeli oyunlarda çatır çatır kullanabiliyorsunuz.
Bu bütçeye hepsini çok akıcı oynayabileceğini garanti edemem, bütçeyi 30000 civarına çıkarırsan daha iyi olabilir.
O destekleyen oyunlarda oluyor.Hayır hocam Minecraft diğer hikayeli oyunlarda çatır çatır kullanabiliyorsunuz.
Tamamdır o zaman: PHOENIX-4060 V6 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC Evo Edition 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COMBazı oyunlarda oluyor da bu benim saydıklarımdan R6 da olmuyor diye biliyorum. Denedim ayrıca.
Arkadaşlar bir de benim eski bir kasam vardı onu yazmayı unutmuşum. Özellikleri: i7 7700 RTX 480 4 GB 16 GB RAM. Bu kasa ile bu oyunlarda kaç FPS alırım acaba. Eğer bu kasa ile oynayabilirsem direkt almayadabilirim ya da bunu satıp bütçemin üstüne koyarım.
Hocam 25.000'e çıksak?
Hocam peki 30 olsa ne önerirdiniz ?O destekleyen oyunlarda oluyor.
Tamamdır o zaman: PHOENIX-4060 V6 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC Evo Edition 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Hocam peki 30 olsa ne önerirdiniz ?O destekleyen oyunlarda oluyor.
Tamamdır o zaman: PHOENIX-4060 V6 / INTEL Core i5 14400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC Evo Edition 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM