Çok teşekkür ederimGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
GG-4060Ti / INTEL Core i5-14400F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GG-4060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Teşekkür ederim 1080p 144hz monitörü Dar boğaz yapmaz değil mi?Bu sisteme de bakabilirsiniz.
Hocam attığınız GG 4060 Tİ modeline özelleştirme yapmam gerekiyor mu yoksa direkt alayım mı?GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
GG-4060Ti / INTEL Core i5-14400F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GG-4060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim 1080p 144Hz monitörü darboğaz yapmaz değil mi?
Hocam attığınız gg 4060 Ti modeline özelleştirme yapmam gerekiyor mu yoksa direkt alayım mı?
Tamamdır en alttakini direkt alıyorum yardımınız için sağolun.En alttakini alamiyorsaniz, alabilirsiniz. En alttaki daha iyi. 224 XTS sogutuu olarak.
Aklıma birşey takıldı 8 GB ram olarak seçmişsiniz sizce bu yeterli mi günümüz oyunları içinEn alttakini alamiyorsaniz, alabilirsiniz. En alttaki daha iyi. 224 XTS sogutuu olarak.
Tamamdır en alttakini direkt alıyorum yardımınız için sağ olun.
Aklıma bir şey takıldı 8 GB RAM olarak seçmişsiniz sizce bu yeterli mi günümüz oyunları için.
Konuyu hortlatıyorum biliyorum ama önerdiğiniz sistem 25 bin TL olmuş sizce o fiyata hâlâ alınır mı yoksa aynı fiyata daha iyi sistem varmı hocam?16 GB RAM var. VRAM olarak 8 GB VRAM var. FHD icin yeterli. Alinabilir sistem.
Konuyu hortlatıyorum biliyorum ama önerdiğiniz sistem 25 bin TL olmuş sizce o fiyata hâlâ alınır mı? Yoksa aynı fiyata daha iyi sistem var mı hocam?