20 Bin TL sistem toplama

Hocam size,de sormak istiyorum 2 tb hdd yeter mi. Yüklediğim oyunların multiplayer oynuyorum kimi oyun 42 GB daha fazla istediği oluyor yeterli olur mu?
Çok rahat yeterli olacaktır. O kadar mesaj yazdık kafanda biraz fikir oluşmuştur. Hangi sistemi almak istiyorsun ?

Hocam size,de sormak istiyorum 2 tb hdd yeter mi. Yüklediğim oyunların multiplayer oynuyorum kimi oyun 42 GB daha fazla istediği oluyor yeterli olur mu?
Yeterlidir. Yanında zaten 500GB M.2 SSD var Çok rahat götürür. Baktınız yetmiyor, bir tane daha HDD ilave edersiniz

Yanlış görmüşüm demekki. Büyük bir hayal kırıklığı o zaman eğer bu fiyatlarda çıkarsa tıpkı millet 7. nesil almadığı gibi 9. nesil çıkınca da 8. nesilin yüzüne bakmaz gibi çünkü dediğiniz gibi 8700k bile kendi değerinden çok daha pahalı durumda. O yüzden geç çıkaracaklar gibime geliyor.

Hocam 2 sistem paylaştım bakabilir misiniz.

Arkadaşların dediği doğru özellikle güç kaynağı aşırı pahalı. Vatan değilde sinerji yada itopyadan topladıkları sisteme bakın derim bu fiyatlar çok pahalı ve zaten KDV indiriminde Vatan' dan alınır yoksa alınmaz fiyatları çok yukarıda. Bide anakartı çok iyi anlamasan da sanırım çok pahalısı seçilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…