20 Bin TL sistem toplama

Bence 9.nesle hiç gerek yok zaten 8700K nın performansı çok çok iyi tek çekirdekte koparıyor 2080Ti ile canavar jkere canavar olur fiyat farkı çok fazla 9.nesilde. O parayla çok daha iyi parçalar alabilirsiniz.

Merakımı mahzur görün neden yeni işlemciye taktınız. Bu kadar arada en fazla 1000-2000 bin lira fiyat farkı olacak.

Merakımı mahzur görün neden yeni işlemciye taktınız. Bu kadar arada en fazla 1000-2000 bin lira fiyat farkı olacak.
Ya tabii ki bütçe geniş olduğu için 1-2 bin TL fazla gözükmeyebilir ama en önemli parçamız ekran kartı. 2080Ti aldıktan ve yanına 2k 144 Hz veya 4K monitör aldıktan sonra bütçeye göre diğer parçalarıda dizebilirsiniz. Ben sadece fiyatının çok olması ve üzerine çok performans koyacağını düşünmediğim için gereksiz olur dedim yoksa en baba işlemciyi kötüleyemem tabi ki.

İ9 9900K'ya vereceğim para yerine 2. nesil Ryzen ThreadRipper beklerdim. Fiyatını hakedeceğini sanmıyorum. Gerçi 2. nesiller bile 10.000 TL'den başlayacak gibime geliyor. Bence ilk nesil ThreadRipper daha iyi bir tercih olur. 1950X daha iyi bir tercih olacaktır bence RTX 2080 veya 2080 Ti ile. Tabii ki İ9 9900K'nın çıkacağı fiyata bağlı.

Bence gereksiz oyun oynanacaksa bu tarz işlemcilere çok para dökmeye gerek yok tam tersine ekran kartına öncelik verip ona göre sistem dizilebilir. 8700K bile gerçekten çok performanslı bir işlemci oyun alanında rakipsiz diyebilirim 4K haricinde. Ha illa alınacaksa 9700K filan alınabilir çünkü 8700K ile aynı fiyata sahip. Yada 270 dolarlık bir İ5 9600K alınabilir bence . AMD tarafında 2700X iyi işler çıkaracaktır.

Merhaba hocam sırf oyun olmayacak. Yayın oyun ben bilişim teknolojileri okuyorum bu alanlarda kullanıcam. Birde merak ettiğim bir konu var 2080 ve 2080 Ti için normalde nasıl mönütör almamız lazım. Siz dizin hocam 9900k sistemi bende o yönde alımımı yapmaya başlayayım.

Örnek olarak 8700K koydum siz bin lira fazla 9900K alacaksınız o şekilde düşünün derim. Anakartta uyuyor herhalde sadece BİOS güncellemesi gerek diye biliyorum. Yanlış yada kötü parça varsa arkadaşlar düzeltirler. İlginci dolar 6.2 olaraktan hesaplanmış sanırım resimde öyle yazıyor anakart filan daha ucuz yada daha iyi seçilebilir başka yerde filan.
Monitör olarak bu. RTX 2080 Tİ göremedim ondan o şekilde toplayamadım. Bazı parçaları başka yerden daha ucuza alabilirsiniz KDV' siz fiyatlar gözükünce sanki biraz ucuzmuş gibi görünüyor.
Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı

Tamam hocam teşekkür ederim. Toshiba 2 Tb hdd alsak olur mu hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…