20 bin TL tablet önerisi

XaTu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, tablet bakıyorum ama o kadar model arasında kaybolup kaldım. Bütçe olarak maksimum 20k olsun istiyorum. Ders çalışmak önceliğim ve dizi, film de izlerim bol bol. Oyun pek oynamıyorum. O yüzden kalemli bir model istiyorum. iPad baktım ama hem bir sürü nesil çok kafamı karıştırdı hem çoğunun 64 GB depolamaya sahip olması biraz soğumama sebep oldu. En azından 128 GB olabilirse çok güzel olur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, tablet bakıyorum ama o kadar model arasında kaybolup kaldım. Bütçe olarak maksimum 20k olsun istiyorum. Ders çalışmak önceliğim ve dizi, film de izlerim bol bol. Oyun pek oynamıyorum. O yüzden kalemli bir model istiyorum. iPad baktım ama hem bir sürü nesil çok kafamı karıştırdı hem çoğunun 64 GB depolamaya sahip olması biraz soğumama sebep oldu. En azından 128 GB olabilirse çok güzel olur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Samsung Tab S9 alabilirsin. Samsung Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bende Galaxy Tab S9 128GB öneririm. İşlemci senin için çok iyi çok rahat ders çalışırsın her türlü. Ekranı da Samsung'un son teknoloji ekranı. Film/dizi izlemek için mükemmel.

Her iki markayı da deneme şansım oldu (apple&samsung) iPad çok farklı bir dünya. Al geç 20klık iPad seni rahat 5-6 sene götürür.

Depolaması az ama ya

Bütçe maksimum kaç olur ve uni öğrencisi misiniz?
Mezunum , üniye hazırlanıyorum ve 21 22k ya anca çıkabilirim

Her iki markayı da deneme şansım oldu (apple&samsung) iPad çok farklı bir dünya. Al geç 20klık iPad seni rahat 5-6 sene götürür.
Depolama sıkıntısı olmasa ipad istiyordum zaten ama hepsi hemen hemen 64 gb

Bende Galaxy Tab S9 128GB öneririm. İşlemci senin için çok iyi çok rahat ders çalışırsın her türlü. Ekranı da Samsung'un son teknoloji ekranı. Film/dizi izlemek için mükemmel.
Teşekkür ederim öneriler için bakıcam.

Cidden iki markada denediğiniz tablet modelleri nedir merak ettim? Bu bütçeye 64 GB depolamalı Air mi götürecek 5-6 sene.
(Air'lerin kalitesine lafım yok saçma sapan pazarlama stratejileri var.)
Yoksa giriş seviyesi iPad 10. nesili mi seçecek amiral sınıfındaki Tab S9 varken. Kalem vs alınmaya kalksa iPad kat be kat pahalı miktara gelecek. Ek olarak iPad 10. nesil ekranı hiç hoş değil ve 60Hz. Air'lerinde 64 GB modelleri mevcut bu fiyat bandında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı