20 bin TL tablet önerisi

Bugra_Emre

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
20 bin TL bütçem var kalemi olan güzel bir tablet istiyorum, ders çalışırken PDF'lerin üzerine rahatça not alabileceğim dizi film izlerken bana sıkıntı çıkarmayacak akıcı bir tablet.

20 bin TL bütçem var kalemi olan güzel bir tablet istiyorum, ders çalışırken PDF'lerin üzerine rahatça not alabileceğim dizi film izlerken bana sıkıntı çıkarmayacak akıcı bir tablet.
Samsung Tab S9 önerecektim ama fiyatı maalesef 23 bin TL olmuş.

Bu tablet sepette 500 TL kupon ile 14.499 TL'e iniyor ve klavye kalem hediyesi var.
Screenshot_2024-11-01-18-53-04-861_com.android.chrome-edit.jpg

Google servisleri olmaması sorununu MicroG ile uygulama indirme sorununu ise Aurora Store indirerek çözebiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mağazada falan tableti incelerseniz deneyebilirsiniz.

Samsung Tab S9 önerecektim ama fiyatı maalesef 23 bin TL olmuş.

Bu tablet sepette 500 TL kupon ile 14.499 TL'e iniyor ve klavye kalem hediyesi var.
Eki Görüntüle 2343623

Google servisleri olmaması sorununu MicroG ile uygulama indirme sorununu ise Aurora Store indirerek çözebiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mağazada falan tableti incelerseniz deneyebilirsiniz.

Ya aslında benim için çok sıkıntı yok da kız arkadaşım daha çok kullanacak kesinlikle sıkıntı olur onun için diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı