20 bin TL telefon önerisi

kasapreiz

Centipat
Daha fazla  
20 bin TL'ye telefon bakıyorum; benim için önemli olan özellikler kamera, hız, akıcılık, batarya bir de ortalama bir oyun performansı olursa yeterli o çok da şart değil. Uzun süre götürmesi lazım beni. Kameradan dolayı iPhone ön plana çıkıyor ama fiyatlar malum, eğer 2. el tavsiye ederseniz o önerilere de açığım. Aklımda şu an S23 FE var ama çok araştırmadım diğer modellere de pek bakamadım önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Samsung S23FE/S22. İkinci el düşünürsen S23.

Sosyal medya kullanımın ve video çekim senin için önemliyse 2.el 12.
Çok önemli değil de kamera iyi olsun öyle fotoğraf falan çekerim, iPhone 12 biraz pahalı gibi acaba S23FE nin kamerasi nasıldır iPhoneda hangisine denktir mesela

Çok önemli değil de kamera iyi olsun öyle fotoğraf falan çekerim, iPhone 12 biraz pahalı gibi acaba S23FE nin kamerasi nasıldır iPhoneda hangisine denktir mesela
Arka kamerası 13 Pro ayarında, ön kamerası iPhone 15 ayarında. Kullanıcısı olarak söylüyorum; 12 alınmaz. S22 ile rekabet ettiği noktalar vardır ancak S23 köpeği yapar.

Arka kamerası 13 Pro ayarında, ön kamerası iPhone 15 ayarında. Kullanıcısı olarak söylüyorum; 12 alınmaz. S22 ile rekabet ettiği noktalar vardır ancak S23 köpeği yapar.
Uzaktan bakınca mı? Hangi teste dayanarak bunu söylüyorsun hocam. Aydınlatır mısın?

Sosyal medya kullanmıyorsan ve detaylı video ve fotoğraf işleme işi yapmıyorsan android alıp geçebilirsin. Senin için ekstrem bir fark yaratmaz.

S23 fiyati da çok yüksek ben şuan S23FE de karar kıldım gibi zaten herkes önerdi acaba S23FE ile S23 arasında çok fark var mıdır veya S23FE den baska öneriniz olur mu ona göre en yakın zamanda almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…