20 bin TL üniversite için tablet önerisi

Kayademir

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar üniversite için bir tablet almaya karar verdim. Özgürlük sunmadığı için Apple ürünlerini tercih etmiyorum 20k ve altında bütçem var 6 sene beni götürebilecek yazma hissiyatı iyi bir tablet arıyorum, önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İpad Air 6 22 civarına bulunabiliyor,ancak tercih etmediğiniz için samsung tek seçenek zaten.

İpad Air 6 22 civarına bulunabiliyor,ancak tercih etmediğiniz için samsung tek seçenek zaten.
Huawei tabletler dikkatimi çekti paper matte gibi özellikleri var bunlar seçenek değilmi.

Tab S9+ o fiyata yok.

Tab S9 alınabilir. Gayet güçlü bir cihaz. Kalemi de içinde. AMOLED ekran, DeX, Second Screen'de ekstra güzellikleri.
Evet bu gerçekten güzelmiş bu model ile matepad air paper matte arasında kaldım fiyatlar aynı ama airin ekstra paper matte gibi özellikleri var.

Huawei tabletler dikkatimi çekti paper matte gibi özellikleri var bunlar seçenek değilmi.

Evet bu gerçekten güzelmiş bu model ile matepad air paper matte arasında kaldım fiyatlar aynı ama airin ekstra paper matte gibi özellikleri var.
Samsung'a da alabilirsin. Aliexpresste çok ucuza var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı