K Kayademir Femtopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 İyi günler arkadaşlar üniversite için bir tablet almaya karar verdim. Özgürlük sunmadığı için Apple ürünlerini tercih etmiyorum 20k ve altında bütçem var 6 sene beni götürebilecek yazma hissiyatı iyi bir tablet arıyorum, önerilerinize açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
İyi günler arkadaşlar üniversite için bir tablet almaya karar verdim. Özgürlük sunmadığı için Apple ürünlerini tercih etmiyorum 20k ve altında bütçem var 6 sene beni götürebilecek yazma hissiyatı iyi bir tablet arıyorum, önerilerinize açığım.
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 Samsung Tab S9+
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 17 Temmuz 2024 #3 9kag.10 dedi: Samsung Tab S9+ Genişletmek için tıkla... Tab S9+ o fiyata yok. Tab S9 alınabilir. Gayet güçlü bir cihaz. Kalemi de içinde. AMOLED ekran, DeX, Second Screen'de ekstra güzellikleri.
9kag.10 dedi: Samsung Tab S9+ Genişletmek için tıkla... Tab S9+ o fiyata yok. Tab S9 alınabilir. Gayet güçlü bir cihaz. Kalemi de içinde. AMOLED ekran, DeX, Second Screen'de ekstra güzellikleri.
Retropatt Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #4 İpad Air 6 22 civarına bulunabiliyor,ancak tercih etmediğiniz için samsung tek seçenek zaten.
K Kayademir Femtopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #5 Retropatt dedi: İpad Air 6 22 civarına bulunabiliyor,ancak tercih etmediğiniz için samsung tek seçenek zaten. Genişletmek için tıkla... Huawei tabletler dikkatimi çekti paper matte gibi özellikleri var bunlar seçenek değilmi. Smmmhunter dedi: Tab S9+ o fiyata yok. Tab S9 alınabilir. Gayet güçlü bir cihaz. Kalemi de içinde. AMOLED ekran, DeX, Second Screen'de ekstra güzellikleri. Genişletmek için tıkla... Evet bu gerçekten güzelmiş bu model ile matepad air paper matte arasında kaldım fiyatlar aynı ama airin ekstra paper matte gibi özellikleri var.
Retropatt dedi: İpad Air 6 22 civarına bulunabiliyor,ancak tercih etmediğiniz için samsung tek seçenek zaten. Genişletmek için tıkla... Huawei tabletler dikkatimi çekti paper matte gibi özellikleri var bunlar seçenek değilmi. Smmmhunter dedi: Tab S9+ o fiyata yok. Tab S9 alınabilir. Gayet güçlü bir cihaz. Kalemi de içinde. AMOLED ekran, DeX, Second Screen'de ekstra güzellikleri. Genişletmek için tıkla... Evet bu gerçekten güzelmiş bu model ile matepad air paper matte arasında kaldım fiyatlar aynı ama airin ekstra paper matte gibi özellikleri var.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 17 Temmuz 2024 #6 Kayademir dedi: Huawei tabletler dikkatimi çekti paper matte gibi özellikleri var bunlar seçenek değilmi. Evet bu gerçekten güzelmiş bu model ile matepad air paper matte arasında kaldım fiyatlar aynı ama airin ekstra paper matte gibi özellikleri var. Genişletmek için tıkla... Samsung'a da alabilirsin. Aliexpresste çok ucuza var.
Kayademir dedi: Huawei tabletler dikkatimi çekti paper matte gibi özellikleri var bunlar seçenek değilmi. Evet bu gerçekten güzelmiş bu model ile matepad air paper matte arasında kaldım fiyatlar aynı ama airin ekstra paper matte gibi özellikleri var. Genişletmek için tıkla... Samsung'a da alabilirsin. Aliexpresste çok ucuza var.
Retropatt Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #7 Kayademir dedi: Huawei tabletler dikkatimi çekti paper matte gibi özellikleri var bunlar seçenek değilmi. Genişletmek için tıkla... Uzun ömürlülük açısından bence hayır
Kayademir dedi: Huawei tabletler dikkatimi çekti paper matte gibi özellikleri var bunlar seçenek değilmi. Genişletmek için tıkla... Uzun ömürlülük açısından bence hayır