Yurt dışı telefon piyasasına hakim arkadaşlar bana 20 bin bütçe ile işlemcisi iyi olan geniş hafızalı bir Android telefon önerebilir mi? Genelde oyun oynamak ve fotoğraflarımı aktarmak için kullanacağım. Mi 14T Pro ve nubia Z60 Ultra mantıklı geldi. Başka önerisi olan var mı?
Yurt dışı telefon piyasasına hakim arkadaşlar bana 20 bin bütçe ile işlemcisi iyi olan geniş hafızalı bir Android telefon önerebilir mi? Genelde oyun oynamak ve fotoğraflarımı aktarmak için kullanacağım. Mi 14T Pro ve nubia Z60 Ultra mantıklı geldi. Başka önerisi olan var mı?
Nubia’nin tasarımı ve tipi bana daha güzel geldi. Bir de Xiaomi cihazlara bi tık önyargılıyım hem arayüzünü sevmiyorum hem oyuncak gibi geliyor çoğu telefonu. Nubia dışında öneri gelmezse alacağım gibi.
Nubia’nin tasarımı ve tipi bana daha güzel geldi. Bir de Xiaomi cihazlara bi tık önyargılıyım hem işletim sistemini sevmiyorum hem oyuncak gibi geliyor çoğu telefonu. Nubia dışında öneri gelmezse alacağım gibi.
Hocam cihazı 120 W adaptörle mi şarj ediyorsunuz? 0-100 kaç dakikada doluyor? Bir de cihazı kayıt ettirdiniz mi yoksa 8 ay mı kullanmayı düşünüyorsunuz?
Hocam cihazı 120W adaptörle mi şarj ediyorsunuz? 0-100 kaç dakikada doluyor? Bir de cihazı kayıt ettirdiniz mi yoksa 8 ay mı kullanmayı düşünüyorsunuz?
Hocam server kayıt dediğiniz ne peki? Masrafı ne kadar ve sorun çıkarma ihtimali olan bir şey mi? Bir de cihazı hangi şehirden aldınız, getirttiniz mi yoksa telefoncudan mı aldınız? 1 Tb olan modelinin 20k olması ilgimi çekti.