20 bin TL'ye 2. el i5 12400F ve RTX 3060 sistem alınır mı?

zune10

Yoctopat
Daha fazla  
Daha iyi seçenekleriniz varsa değerlendirebilirim. Kendimi bildim bileli CS:GO ve CS2 oynuyorum. Çok çok çok nadir GTA 5 ve Witcher 3 oynarım. O yüzden CS de yeterince idare edebilir gibi beni bu kasa. Bu kasanın yanına sadece monitör alacağım onun dışında eksiğim yok.

Intel i5 12400F.
MSI Ventus RTX 3060 12 GB.
16 GB RAM.
512 GB M.2 SSD.
RGB camlı kasa ve 650W Power.

Hocam aynı sistemin R5 5500 olanını kullanıyorum gayet yeterli sistem fakat 2-3K daha indirim yapabilirseniz iyi olur.

FPS değerleriniz nedir ve CS2 için 144Hz monitör alsam tam performans alırım değil mi?

En yüksek ayarlarda 120-160 FPS arası alıyorum Valorant'ta ise 300 FPS civarı yine aynı en yüksek ayarlarda.

Güzel sistem hocam zaten bu işlemci AMD tarafında 5600X e falan denk siz biraz daha fazla FPS alırsınız gibi.

Hocam şu an bile kendi laptopumda 450 GB kullanıyorum. Gerek olduğunda 1 adet daha SSD alırım ileride. Onun dışında sistem nasıl?
hocam eğer bir yerden alıyosanız yada değişim şansınız var ise ben hep amd taraftarıyım ucuzluğu oyun performansı olsun deneyimlerime göre ben daha iyi hissediyorum ama intel tek pencere amd çok pencere gözü ile bakarsak intel denilebilir ama genede tek pencerede bile intelden daha iyi olduğunu düşünüyorum yaz indirimi ile vatandan amd 5 7500f işlemci denk getirmiştim yazdığından daha iyi fiyat olarak daha ucuz diğer bileşenler gayet oyunlarına göre yeterli ddr4 sanırım yorumum bu kadar hocam. bu yazdığınız sistemin aynısı bende var 2 bilgisayar kullanıyorum memnunum açıkcası ama amd performansı daha iyi geliyor

Pahalı alıyorsun. Ticareti bozmak istemem ama fiyatı pahalı.

Bütçe artıyorsa APU DDR5 sistem topla en kötü Ryzen 5 7500 işlemcin olsun. Ekran kartını sonradan alırsın geleceğe yönelik olur.

Daha iyi seçenekleriniz varsa değerlendirebilirim. Kendimi bildim bileli CS:GO ve CS2 oynuyorum. Çok çok çok nadir GTA 5 ve Witcher 3 oynarım. O yüzden CS de yeterince idare edebilir gibi beni bu kasa. Bu kasanın yanına sadece monitör alacağım onun dışında eksiğim yok.

Intel i5 12400F.
MSI Ventus RTX 3060 12 GB.
16 GB RAM.
512 GB M.2 SSD.
RGB camlı kasa ve 650W Power.

Bütçe çıkarsa 4060 + 7500F alınabilir, onun dışında @SiyahPassat'ın dediği gibi minimum 7500F işlemcili olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı