Daha iyi seçenekleriniz varsa değerlendirebilirim. Kendimi bildim bileli CS:GO ve CS2 oynuyorum. Çok çok çok nadir GTA 5 ve Witcher 3 oynarım. O yüzden CS de yeterince idare edebilir gibi beni bu kasa. Bu kasanın yanına sadece monitör alacağım onun dışında eksiğim yok.
hocam eğer bir yerden alıyosanız yada değişim şansınız var ise ben hep amd taraftarıyım ucuzluğu oyun performansı olsun deneyimlerime göre ben daha iyi hissediyorum ama intel tek pencere amd çok pencere gözü ile bakarsak intel denilebilir ama genede tek pencerede bile intelden daha iyi olduğunu düşünüyorum yaz indirimi ile vatandan amd 5 7500f işlemci denk getirmiştim yazdığından daha iyi fiyat olarak daha ucuz diğer bileşenler gayet oyunlarına göre yeterli ddr4 sanırım yorumum bu kadar hocam. bu yazdığınız sistemin aynısı bende var 2 bilgisayar kullanıyorum memnunum açıkcası ama amd performansı daha iyi geliyor
Daha iyi seçenekleriniz varsa değerlendirebilirim. Kendimi bildim bileli CS:GO ve CS2 oynuyorum. Çok çok çok nadir GTA 5 ve Witcher 3 oynarım. O yüzden CS de yeterince idare edebilir gibi beni bu kasa. Bu kasanın yanına sadece monitör alacağım onun dışında eksiğim yok.