lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #11 whereisicathia dedi: Demonte aldım hocam. Kutuyu kargoya verip yollayacaklar sadece. Genişletmek için tıkla... Ben diğer türlü seçmişsiniz sandım, hayırlı olsun tekrar, şahsen geç gönderilme sebebi hafta sonu spariş etmeniz.
whereisicathia dedi: Demonte aldım hocam. Kutuyu kargoya verip yollayacaklar sadece. Genişletmek için tıkla... Ben diğer türlü seçmişsiniz sandım, hayırlı olsun tekrar, şahsen geç gönderilme sebebi hafta sonu spariş etmeniz.
whereisicathia Femtopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #12 teşekkürler gelince buraya yazarım merak ettiğiniz olursa sorarsınız fps değeri vb
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #13 whereisicathia dedi: Teşekkürler gelince buraya yazarım merak ettiğiniz olursa sorarsınız FPS değeri vb. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
whereisicathia dedi: Teşekkürler gelince buraya yazarım merak ettiğiniz olursa sorarsınız FPS değeri vb. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.