20 bin TL'ye Apple dışı tablet önerisi

AnkaKushu

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler okulda kullanabileceğim hem kalemle yazı yazabileceğim hem de klavye kılıf alıp yazabileceğim bir tablet istiyorum. iPad almak istemiyorum. Tabletten sürekli kitap PDF'leri okuyacağım için ekranın çok da küçük olmasını istemiyorum ve mümkünse batarya süresi de uzun giden bir tablet olması. Fiyatları bilmediğim için net bir bütçem yok 20.000 TL civarı diye düşünüyorum. 4 yıl belki daha fazla kullanacağım için ucuza kaçmak istemiyorum. Bütçem düşük kalıyorsa daha pahalı ürünler önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Peki sizce Tab S10+ aradaki fiyat farkına değer mi?
Tab S9 Wi-Fi 12 GB RAM 256 GB depolama 24000 TL.
Tab S10+ 12 GB RAM 256 GB depolama 30000 TL.
Bence değmez. PDF çözmek için S9 yeter de artar bile.

Tamamdır teşekkürler.

Tekrar rahatsız edeceğim ama çizim falan yapmak için kullanmak istersem S9 yeterli olur mu?

Tekrar rahatsız edeceğim ama çizim falan yapmak için kullanmak istersem S9 yeterli olur mu?

Tamamdır teşekkürler.

Olur ama çizim konusunda Apple, Samsung'a göre daha başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…