20 bin TL'ye direksiyon seti önerisi

Bütçe
20.000 TL

Memetaga51245

Yoctopat
Daha fazla  
2 el alabileceklerim.⬇
  • Thurmaster T248 (hybrit sistem) thurmaster T3O0 (kayışlı sistem)
  • Moza R3 (Direct Drive sistem)

Sıfır alabileceklerim.⬇
  • Pxn V10 Pro (Direct Drive sistem)
  • Pxn yeni modelleri 2025 Aralık ayı.
  • Logitech G29 (dişli sistem)
  • Logitech G23 (dişli sistem)

Moza daha mantıklı ama vites bayağı pahalıya geliyor ama önemsemiyorsanız bu tabloda en iyi alınabilecek direksiyon seti.

Reis moza R3 güzel Direct Drive fakat fren pedalı güzel değil diyorlar.

Hocam T300'den normal olarak direksiyonu daha iyi gerçi sadace FFB farkı vardı diye hatırlıyor mama T300'de almak mantıklı çünkü yanına vites bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

memet gardaşım 3 foruma birden konu açmış helal olsun Tekrar buradan da söyleyeyim o zaman. Moza R3 ve PXN VD4 dışındakileri ele gitsin.

Fren pedalına fren performans kiti alman gerekiyor o da 3k civarı. PXN VD4'de içinde geliyor.

Reis pxn VD4 şu an daha Türkiye'de satışı yok sanırım ve satış olsa 20k bütçemi aşarmı bilemiyorum.

Reis pxn VD4 şu an daha Türkiye'de satışı yok sanırım ve satış olsa 20k bütçemi aşarmı bilemiyorum.
Var kardeşim nasıl görmedin Modeli biliyorsun ama google a yazıp aratmadın mı.

Nakit alabilirsen burdan.

Taksitle alınacaksa buradan.
https://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-pxn-vd4-bundle-f-pc-fiyati,1281159925.html

Ben Moza R3'ten VD6'ya geçtim çok memnunum.

Hocam T300'den normal olarak direksiyonu daha iyi gerçi sadace FFB farkı vardı diye hatırlıyor mama T300'de almak mantıklı çünkü yanına vites bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Vites için aynı marka olmasına gerek yok kardeşim. Herhangi bir marka vitesi direkt pc ye bağlayarak her marka direksiyon setinde kullanabilir.

Arattım reis ama sanırım fark etmedim de bu euas satıcısı güvenilir mi bir de Hepsiburada'da N11 de 24 25 bin iken bu satıcıda 20 bin olması da fazla ucuz geldi N11 ile Hepsiburada'ya kıyasla. Hepsiburada'da aynı satıcı sanırım euas gene ama kendi sitesinde 20 bin olması güvenilir hissettirmedi bana pek.

Euas Resmi Disturubitor. Sorun cikmaz.

Hepsinin satıcısı EUAS. Kendi sitelerindeki fiyat nakit fiyatı o yüzden uygun. E-ticaret sitelerinde taksit kampanyaları var diye 4.5k vade farkı geçiriyorlar. EUAS ithalatçı firma direkt olarak Çin'le irtibatları var güvenilirdir yani. İstanbul'da yaşıyorsan Edirnekapı tarafında showroomları var oraya gidip görüp alabilirsin.

Diğer forumları salabilirsin oralarda direksiyondan anlayan yoktur direkt sosyalden konuyu görüp gelip G29 öneriyorlar direksiyonla alakaları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…