20 bin TL'ye direksiyon seti önerisi

imamparator61

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 15-20k arası set arıyorum. Bütçeyi azıcık zorlayabilirim. Forumlarda pxn V10 Pro önerenleri gördüm fakat stok yok. G29'da dişli mi neymiş çok bir bilgim yok. G920 gözüme güzel geldi nasıldır sizce? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Vitesi de olsa arkadaşa uyardı ama vitesi olmadığı için sanırım başkasına bakmak zorunda kalacak.
Merhaba. 15-20k arası set arıyorum. Bütçeyi azıcık zorlayabilirim. Forumlarda pxn V10 Pro önerenleri gördüm fakat stok yok. G29'da dişli mi neymiş çok bir bilgim yok. G920 gözüme güzel geldi nasıldır sizce? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
G920'den benimde alma isteğim var uzun zamandır. Kullanıcıları memnundu, yeterince tatmin edecektir eğer imkanınız ona yetiyorsa.

Vitesi de olsa arkadaşa uyardı ama vitesi olmadığı için sanırım başkasına bakmak zorunda kalacak.

G920'den benim de alma isteğim var uzun zamandır. Kullanıcıları memnundu, yeterince tatmin edecektir eğer imkanınız ona yetiyorsa.

Bunların vites kutusu çok pahalı hocam. Direksiyonda vites var onu kullanabilir isterse. Tabii vitesli isterse daha alt segmentlere bakması lazım G920 de dişli olduğu için fazla ses çıkarabilir.

https://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-pxn-v10-fiyati,925285029.html kişisel tercihtir Direct Drive olduğu için ben bu direksiyon setini tercih ederdim.
Hocam o direct drive olan model değil :) Pro olanı DD ve şuan stokta yok. Bu ay içinde gelecek ama bekleyen de çok bakalım stok yetecek mi :D

Sevgili hemşerim aşağıdaki videoyu izleyip kararını ver. G29 vs herhangi bir Direct Drive direksiyon arasında en basitinden bu gürültü farkı var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Stokları bekle V10 Pro'yu al Logitech çöpünde çöpü.

Bazıları hala 16-17 bin liralara G29 alıyor 10 yıllık direksiyon seti direksiyonu az bir şey döndür takur tukur ses çıkıyor 13 bin liralık Rampage rowdy V997 bile G29'dan iyidir mesela.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim izlediğim bir YouTuber.

Son düzenleme:
Hocam o Direct Drive olan model değil :) Pro olanı dd ve şu an stokta yok. Bu ay içinde gelecek ama bekleyen de çok bakalım stok yetecek mi :D

Sevgili hemşerim aşağıdaki videoyu izleyip kararını ver. G29 vs herhangi bir Direct Drive direksiyon arasında en basitinden bu gürültü farkı var.

😅 Direk Akakçe'ye yazınca bu çıkmıştı bir an Pro modeli sandım sağ olun düzelttiğiniz için.

Hocam o Direct Drive olan model değil :) Pro olanı dd ve şu an stokta yok. Bu ay içinde gelecek ama bekleyen de çok bakalım stok yetecek mi :D

Hocam ben stoğa geldikden 1-1.5 ay sonra alacaktim stok kalmicak galiba 😭😭

Hocam o Direct Drive olan model değil :) Pro olanı DD ve şu an stokta yok. Bu ay içinde gelecek ama bekleyen de çok bakalım stok yetecek mi :D

O ne be :D korktum. Sizin yorumlarınızı çok gördüm bu konularda. Bir sorum olacak. Moza R3 alınır mı?

Çoğunlukla ETS, biraz da Forza ve asetto oynayacagım bu arada eklemeyide unutmuşum. Belki F1 de denerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı