Merhaba dostlar, üniversitem ve ailem farklı şehirlerde olduğu için bulduğum her boşlukta seyahat edip şehir değiştiriyorum. Otobüste ya da uçakta bilgisayar kasası ve monitör taşımak zor olduğu için iki tarafta da kasam olsun istiyorum. Ekran kartı hariç 20k bütçem var ama daha uyguna gelirse de hayır demem.
Ekran kartım Sapphire Pulse RX 6700 10 GB. Ekran kartını seneye yaz yükselteceğim. Şu an için ekran kartı hariç diğer parçalarda öneriye ihtiyacım var. Pek bir bilgim olmadığı için yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci olarak 7500F ile toplamayı düşünüyorum en mantıklısı o sanırım.
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa özelliklerini incele, 1.230,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!