Osman0000000
Decapat
Merhaba dostlar, üniversitem ve ailem farklı şehirlerde olduğu için bulduğum her boşlukta seyahat edip şehir değiştiriyorum. Otobüste ya da uçakta bilgisayar kasası ve monitör taşımak zor olduğu için iki tarafta da kasam olsun istiyorum. Ekran kartı hariç 20k bütçem var ama daha uyguna gelirse de hayır demem.
Ekran kartım Sapphire Pulse RX 6700 10 GB. Ekran kartını seneye yaz yükselteceğim. Şu an için ekran kartı hariç diğer parçalarda öneriye ihtiyacım var. Pek bir bilgim olmadığı için yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci olarak 7500F ile toplamayı düşünüyorum en mantıklısı o sanırım.
www.akakce.com
Ekran kartım Sapphire Pulse RX 6700 10 GB. Ekran kartını seneye yaz yükselteceğim. Şu an için ekran kartı hariç diğer parçalarda öneriye ihtiyacım var. Pek bir bilgim olmadığı için yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci olarak 7500F ile toplamayı düşünüyorum en mantıklısı o sanırım.

AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!