20 bin TL'ye gaming laptop önerisi

Bütçe
20000

Arda Ekiz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 20 k bütçem var. Acaba oyun oynamak için laptop önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam attığınız laptoplar 2. el. Garanti sürelerinden anlayabilirsiniz. Ayrıca işlemcileri eski nesil.
Eğer 2. el bakılacaksa attıklarınızdan da daha uygun modeller bulunabilir.
garanti2.png

garanti.png

Son düzenleme:

Sadece fikir alman için atıyorum. Ben Asus modelini incelerdim. Arkadaşlar daha iyisini bulmuş

Bu sistem daha iyi GTX 1660 Ti 6 GB VRAM'ı var bundan dolayı seçilebilir ama 10. nesil i7 100 dereceyi bulabilir diğer model HP pavilol eski kasa onun yerine Acer Nitro 5 daha mantıklı.

100 dereceyi nereden bulacak? 4 GB VRAM iş görmez.

Hocam attığınız laptoplar 2. el. Garantilerinden anlayabilirsiniz. Ayrıca işlemcileri eski nesil.

Sıfır ürün yazıyor. Alıp stoklamışlardır şimdi satıyorlardır.

Sadece fikir alman için atıyorum. Ben ASUS modelini incelerdim. Arkadaşlar daha iyisini bulmuş.

Bu attıklarınızdan hiçbiri alınmaz ısrarla 4 GB VRAM'li istiyorsanız Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 Ryzen 5 6600H 16GB DDR5 RTX 3050 Ti 4GB GDDR6 512GB SSD 15.6" FHD 120Hz FreeDos Notebook | ITOPYA

Atılan modellerin neredeyse hepsi sorunlu. Bu fiyata sorunsuz bir şeyde bulunmaz zaten ama.

IdeaPad Gaming 3 yeni kasanın nesi sorunlu.

IdeaPad 3 iyi Intel'de 10. nesiller ısınma sorunu var 11 dede biraz var 6 GB VRAM iyi mantıklıda RTX serisinde DLSS var onu unutmamak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı