20 bin TL'ye hazır sistem önerisi

2. Elden anlamıyorsa ve istemiyorsa 22k ya 4060×5600 den daha yüksek bişey gelmez. Taksidine falan baksın hangisi en uygunsa o dominasyondan yürüsün

Bende araştırdım ve direkt karşıma bu attıgın çıktı bence bu fiyata kaçırmasın çünkü içindeki ekran kartı bile 15 bin TL.

2. elden anlamıyorsa ve istemiyorsa 22K ya 4060×5600'den daha yüksek bir şey gelmez. Taksidine falan baksın hangisi en uygunsa o dominasyondan yürüsün.

2.el istemiyor sıfır istiyor sıfır bundan uygun bulamadım.

Fena değil gibi alabilir bence.

Bence de mantıklı olan bu çünkü bu fiyat bandına hiç sistem kalmamış.

Bende araştırdım ve direkt karşıma bu attıgın çıktı bence bu fiyata kaçırmasın çünkü içindeki ekran kartı bile 15 bin TL.

Evet ilk bu çıkıyor umarım stok bitmez bu fiyata bayağı iyi.

Bu fiyata bundan daha üstü bulunmaz 3050 3060 mi dizilir bu indirimdeyken al ileride eline bütçe geçerse 1K falan soğutucu da alirsin. Bütçe çıkmazsa 3060'li sistem alınır 1080p çoğu oyunu Ultra acar.

Çok anlamayan adam girmesin zaten 2. ele. Ama 3080 toplardık be paraya

4060 işini görür ama acele etmezse indirim bitebilir.

Bu fiyata bundan daha üstü bulunmaz 3050 3060 mi dizilir bu indirimdeyken al ileride eline bütçe geçerse 1K falan soğutucu da alirsin. Bütçe çıkmazsa 3060'li sistem alınır 1080p çoğu oyunu Ultra acar.

Aynen hep 3050-3060 var ben araştırırken bunu buldum bitmeden alması şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…