PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 656 Yer İstanbul 17 Temmuz 2024 #21 Smmmhunter dedi: Hala konu sahibinin bütçesinden 4K fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam S9 ve S9+ iPad Air ve pencil Pro'dan daha pahalı değil mi? Konuda özellikle bu 2 cihaz söylenmiş.
Smmmhunter dedi: Hala konu sahibinin bütçesinden 4K fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam S9 ve S9+ iPad Air ve pencil Pro'dan daha pahalı değil mi? Konuda özellikle bu 2 cihaz söylenmiş.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 17 Temmuz 2024 #22 PowerfulMan dedi: Hocam S9 ve S9+ iPad Air ve pencil Pro'dan daha pahalı değil mi? Konuda özellikle bu 2 cihaz söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Konuda sadece Tab S9 var. S9+ yok. O da şuan indirimde 17K. Amazon.com.tr
PowerfulMan dedi: Hocam S9 ve S9+ iPad Air ve pencil Pro'dan daha pahalı değil mi? Konuda özellikle bu 2 cihaz söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Konuda sadece Tab S9 var. S9+ yok. O da şuan indirimde 17K. Amazon.com.tr
T Tekir Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #23 Smmmhunter dedi: Hala konu sahibinin bütçesinden 4K fazla. Genişletmek için tıkla... Şahsen ben bütçe sorunum olmasa bunu tercih ederdim. Ekosistem açısından da artısı var.
Smmmhunter dedi: Hala konu sahibinin bütçesinden 4K fazla. Genişletmek için tıkla... Şahsen ben bütçe sorunum olmasa bunu tercih ederdim. Ekosistem açısından da artısı var.