Merhaba, elimde kasam mevcut. Sadece RAM, anakart ve işlemci satın alacağım DDR5 sisteme geçmek amaçlı.
Ekran kartım MSI RTX 4060 Gaming X
PSU MSI MAG A750GL modeli var.
Bütçe 15-20 k hangi işlemci ve anakartı tavsiye edersiniz? Anakart MSI olursa iyi olur ve mATX anakart olması gerek.
Allah aşkına şu Patriot RAM'ları insanlara tavsiye etmeyi bırakın, şahsım dahil bu RAM'ları alan neredeyse herkes sorun yaşıyor, 2 ay önce Sinerji üzerinden Patriot Viper Venom DDR5 RAM aldım 6000MHz CL30 RAM'lar bozuk çıktı, benden 2 gün sonra bir başka arkadaşım aldı onun aldığı aynı marka model RAM'lar 1 hafta sonra mavi ekran verdirdi oda iade etti.
Colorful Battle-AX B650M-Plus WiFi V15 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
@mrat.ak, ben de sana 20 kişi sayarım çevremden bu RAM'i alan. Bizim için milli RAM oldu ve kimsede 1 sorun dahi çıkmadı. RAM'de herhangi bir sorun yok.
Allah aşkına şu Patriot RAM'ları insanlara tavsiye etmeyi bırakın, şahsım dahil bu RAM'ları alan neredeyse herkes sorun yaşıyor, 2 ay önce Sinerji üzerinden Patriot Viper Venom DDR5 RAM aldım 6000MHz CL30 RAM'lar bozuk çıktı, benden 2 gün sonra bir başka arkadaşım aldı onun aldığı aynı marka model RAM'lar 1 hafta sonra mavi ekran verdirdi oda iade etti.
Bilgin yoksa oneride yapma, Hynix A Die modul kullaniyor bu RAM ve piyasadaki nerdeyse tum RAM'ler aynı modül ile geliyor. Sorun cikacak olsa hepsinde cikar. Alinabilecek en F/P RAM suan. Teknoloji sans isidir.
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Asus Prime B650M-K AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Performans gerektiren uygulamalarda işlemcinizin serin kalmasını sağlayan Kule Tipi Soğutucu, üstün hava akışı ve termal iletkenlik özellikleriyle donatıldı.