Senin attığın sistem daha şimdiden çoğu oyunu stabil oynatmakta zorlanıyor, PS5 Slim en az 4 sene götürür.Üstüme alınmıyorum. PS5 fiyat performansı değil.
Senin attığın sistem daha şimdiden çoğu oyunu stabil oynatmakta zorlanıyor, PS5 Slim en az 4 sene götürür.Üstüme alınmıyorum. PS5 fiyat performansı değil.
herkesin farklı tercihleri var, bilgisayar isteyen adama konsol al dersen tabiikide ilginç düşünürNiye üstüne alındın?
1-2 oyun alman yeterli. Sonra takas yöntemiyle her oyunu sıra sıra oynarsın. Bende 4050li laptop var, keşke PS5 Slim alsaydım. Hem 7k karda olurdum hemde acaba bu oyunu hangi grafiklerde stabil oynarım diye düşünmek zorunda olmazdım.herkesin farklı tercihleri var, bilgisayar isteyen adama konsol al dersen tabiikide ilginç düşünür
+ PS5 oyunları türkiyede çok pahalı, bende PS5 fat var bazen çok ağır limitliyor hele ps plus ekstra yokken
normalde disk halinde oyun diğer ülkelerde daha ucuzken burda 2 katı
yalnızca rdr oynarım hikayeHikaye oyunları oynamayacaksanız 3060 yeter.
laptop almanız saten sorunmuş hocam1-2 oyun alman yeterli. Sonra takas yöntemiyle her oyunu sıra sıra oynarsın. Bende 4050li laptop var, keşke PS5 Slim alsaydım. Hem 7k karda olurdum hemde acaba bu oyunu hangi grafiklerde stabil oynarım diye düşünmek zorunda olmazdım.
Bin tl farkla kat kat fazla performans alabilecek iken asla alınmamalı.Hikaye oyunları oynamayacaksanız 3060 yeter.
4060 3060 pekte performans farkı yok, ama bu dönemde fiyatlar daha yakın olduğu için 4060 daha mantıklıdırBin tl farkla kat kat fazla performans alabilecek iken asla alınmamalı.
2bin daha çıkmak zorlar beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.