20 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Üniversite için bir arkadaşıma 20 bine kadar laptop gerekiyor. İllaki oyun oynar ama amacı öyle çok aşırı oyun oynamak falan değil ama uzun yıllar götürse iyi olur. 14-15 bin civarı falan olursa daha iyi olur çok da bilgisayarla içli dışlı biri değil önceliği mühendislik için kullanılacak her türlü uygulama. Biz MSI olsun dedik. Diğerlerinden daha iyi diye biliyorum ama modele karar veremedik. 20 bine bir tane bulduk ama RTX 3060 vs. vardı ona çok fazla olur. Ne önerirsiniz?

3 Ekim ön siparişi bekleyebilirseniz MSI GP76 kasa Monster da önerebilirim.

3 Ekim ön siparişi bekleyebilirseniz MSI GP76 kasa Monster da önerebilirim.
Monster konusunda bu sitede de gördüğüm bazı şeylerden dolayı öneremedim açıkçası. Asus konusunda da ailesinin Asus bilgisayarı var ve sevmiyormuş Asus'u. Hp ya da MSI demişti. Ben de MSI daha iyi diye düşünmüştüm. AMD ile ilgili hiçbir fikrim yok. İntel olanları biliyorum sadece. Bu ilk mesajdaki Ryzen 7 olan nasıldır?

bana bunu atmıştı bu nasıl acaba?

Kasa sanırsam MSI GS65. 15 bin lirada 1660 Ti bence pahalı.
Aslında bu da biraz pahalı, bence attığım 2. ve 3. cihazlar daha alınabilir duruyor.
Monster konusunda bu sitede de gördüğüm bazı şeylerden dolayı öneremedim açıkçası. Asus konusunda da ailesinin Asus bilgisayarı var ve sevmiyormuş.
Attığım Monster direkt olarak MSI GP76'nın ejderhasızı. Servisten şüpheniz varsa Monster servisi, MSI servisinden daha iyidir. Bekleme şansınız varsa alabilirsiniz, tavsiye ederim. Attığım ASUS'lar da üst seviye ROG cihazlar. Kronik sıkıntıları yok, sevilmeyecek cihaz değiller.

Hocam ASUS'un Gaming modelleri kötü değil ki. Tabi eskiden bazıları sorunluydu şimdi değil.
Monster konusunda bu sitede de gördüğüm bazı şeylerden dolayı öneremedim açıkçası. ASUS konusunda da ailesinin ASUS bilgisayarı var ve sevmiyormuş ASUS'u. HP ya da MSI demişti. Ben de MSI daha iyi diye düşünmüştüm. AMD ile ilgili hiçbir fikrim yok. Intel olanları biliyorum sadece. Bu ilk mesajdaki Ryzen 7 olan nasıldır?

Bana bunu atmıştı bu nasıl acaba?

AMD'nin 5. nesil işlemcileri ile Intel 11. nesil baş başa gidiyor. Yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hocam ASUS'un Gaming modelleri kötü değil ki. Tabi eskiden bazıları sorunluydu şimdi değil.
Attığım Monster direkt olarak MSI GP76'nın ejderhasızı. Servisten şüpheniz varsa Monster servisi, MSI servisinden daha iyidir. Bekleme şansınız varsa alabilirsiniz, tavsiye ederim. Attığım ASUS'lar da üst seviye ROG cihazlar. Kronik sıkıntıları yok, sevilmeyecek cihaz değiller.
Sorun olması değil de dediğim gibi kendime almıyorum. Ben bizzat kendim Asus kullanıyorum zaten. Ama bu bilgsayarı kendime almıyorum ve ilerde bi sorun falan çıkma ihtimaline karşı arkadaşımın fikrine karşı keskin fikirler belirmekten biraz kaçınıyorum. Yani zorla Asus ya da Monster aldırsam ve sorun yaşarsa gelip bana senin yüzünden oldu diyebilir ve gayet de haklı. Zaten bu konunun linkini de attım muhtemelen kendisi de okuyacak. Yani benim amacım ona direk şu bilgisayarı ya da şu markayı al demek yerine önerileri sunup seçimi ona bırakmak.

Son düzenleme:
Sorun olması değil de dediğim gibi kendime almıyorum. Ben bizzat kendim ASUS kullanıyorum zaten. Ama bu bilgsayarı kendime almıyorum ve ileride bir sorun falan çıkma ihtimaline karşı arkadaşımın fikrine karşı keskin fikirler belirmekten biraz kaçınıyorum. Yani zorla ASUS'ya da Monster aldırsam ve sorun yaşarsa gelip bana senin yüzünden oldu diyebilir ve gayet de haklı. Zaten bu konunun linkini de attım muhtemelen kendisi de okuyacak. Yani benim amacım ona direk şu bilgisayarı ya da şu markayı al demek yerine önerileri sunup seçimi ona bırakmak.

Benim önerim MSI üretimi Monster yani v25.1'i alması. Yani Monster logosunun altında MSI var gibi düşünsün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı